Piet Knarren and his golden trumpet

Piet Knarren and his golden trumpet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Piet Knarren and his golden trumpet.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Toen de EP band in 1974 stopte, besloot Piet Knarren zich helemaal te concentreren op een carriere als solo trompettist en met groot succes ! Sinds die dag maakt hij zeer veel optredens in m.n. Duitsland , maakt het ene na het andere theatertoernee door alle Duitstalige landen met artiesten zoals o.a. Tony Marshall,Roy Black,Gitti en Erika ,Rex Gildo,Maria en Margot Hellwig. De grote Duitse componisten Christian Bruhn en Ralph Siegel schreven nummers voor hem en namen langspeelplaten op met Piet Knarren.

Hij verscheen in alle grote tv-shows: Der grosse Preis, Hallo Heino, Kein schöner Land, Musikanten Stadle, Grand Prix der Volksmusik, Tony Marshall Show, Steiners Hitparade, Volkstumliche Hitparade etc.

Piet Knarren had in 1983 een hit in Engeland en stond 14 weken in de Engelse hitparade met het nummer “Midnight Blue” gebaseerd op het Adagio Cantabile uit Beethovens Sonata Pathetique.

Door zijn inmiddels eigen stijl van musiceren kreeg Piet de bijnaam: “Gentleman of Trumpet”

Boeken of een optie plaatsen voor Piet Knarren and his golden trumpet?

Voor meer informatie over Piet Knarren and his golden trumpet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Piet Knarren and his golden trumpet

Deze act is bekeken door 15020 mensen

Specificaties van Piet Knarren and his golden trumpet

  • Tijdsduur: 1 x 90 minuten