Piet Knarren and his golden trumpet

Piet Knarren and his golden trumpet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Piet Knarren and his golden trumpet.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Toen de EP band in 1974 stopte, besloot Piet Knarren zich helemaal te concentreren op een carriere als solo trompettist en met groot succes ! Sinds die dag maakt hij zeer veel optredens in m.n. Duitsland , maakt het ene na het andere theatertoernee door alle Duitstalige landen met artiesten zoals o.a. Tony Marshall,Roy Black,Gitti en Erika ,Rex Gildo,Maria en Margot Hellwig. De grote Duitse componisten Christian Bruhn en Ralph Siegel schreven nummers voor hem en namen langspeelplaten op met Piet Knarren.

Hij verscheen in alle grote tv-shows: Der grosse Preis, Hallo Heino, Kein schöner Land, Musikanten Stadle, Grand Prix der Volksmusik, Tony Marshall Show, Steiners Hitparade, Volkstumliche Hitparade etc.

Piet Knarren had in 1983 een hit in Engeland en stond 14 weken in de Engelse hitparade met het nummer “Midnight Blue” gebaseerd op het Adagio Cantabile uit Beethovens Sonata Pathetique.

Door zijn inmiddels eigen stijl van musiceren kreeg Piet de bijnaam: “Gentleman of Trumpet”

Boeken of een optie plaatsen voor Piet Knarren and his golden trumpet?

Voor meer informatie over Piet Knarren and his golden trumpet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Piet Knarren and his golden trumpet

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere One Man Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 25640 mensen

Specificaties van Piet Knarren and his golden trumpet

  • Tijdsduur: 1 x 90 minuten
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Piet Knarren and his golden trumpet

Geboren: 4 augustus 1948 te Schinnen.

Op 9 jarige leeftijd lid van de plaatselijke fanfare St. Caecilia te Schinnen.

Studeerde aan de muziekschool te Geleen en aan het conservatorium te Maastricht.

Tijdens zijn studie aan het conservatorium speelde Piet in het orkest de EP band,

een bekend dansorkest. Met deze band begeleidde Piet regelmatig internationale artiesten en als specialiteit speelde zij vooral op grote eindbals van dansscholen door heel Nederland.

Naar aanleiding hiervan begeleidde de EP band enkele jaren de Nederlandse danskampioenschappen en bracht de platenmaatschappij “killroy”de langspeelplaat “Dance Inspiration”uit.

Tijdens de periode EP band trad Piet Knarren al solistisch op, won in totaal 28 talentenjachten

en cabaret der onbekenden, waaronder in 1967 en 1968 de landelijke finale van KRO sprinplank te Hilversum, mede daardoor radio en televisie optredens in Nederland en Belgie.

Piet had met de EP band als huisorkest in Belgie bij de BRT wekelijkse optredens in het populaire radioprogramma van Jos Ghysen.

Als waardering voor zijn trompetspel kreeg Piet Knarren in 1973 door de muziekinstrumentenfabriek “Schenkelaars” uit Eindhoven de Gouden Trompet uitgereikt. Piet Knarren was een veel gevraagd studiotrompettist en maakte toen zijn eerste singles en langspeelplaten en met de EP band veel optredens voor het Nato hoofdkwartier Afcent, die gecharmeerd waren van het repertoire van Al Hirt en in die tijd beroemde Herb Alpert.

Toen de EP band in 1974 stopte, besloot Piet Knarren zich helemaal te concentreren op een carriere als solo trompettist en met groot succes ! Sinds die dag maakt hij zeer veel optredens in m.n. Duitsland , maakt het ene na het andere theatertoernee door alle Duitstalige landen met artiesten zoals o.a. Tony Marshall,Roy Black,Gitti en Erika ,Rex Gildo,Maria en Margot Hellwig. De grote Duitse componisten Christian Bruhn en Ralph Siegel schreven nummers voor hem en namen langspeelplaten op met Piet Knarren. Hij verscheen in alle grote tv-shows: Der grosse Preis, Hallo Heino, Kein schöner Land, Musikanten Stadle, Grand Prix der Volksmusik, Tony Marshall Show, Steiners Hitparade, Volkstumliche Hitparade etc.

Piet Knarren had in 1983 een hit in Engeland en stond 14 weken in de Engelse hitparade met het nummer “Midnight Blue” gebaseerd op het Adagio Cantabile uit Beethovens Sonata Pathetique.

Door zijn inmiddels eigen stijl van musiceren kreeg Piet de bijnaam: “Gentleman of Trumpet”

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Piet Knarren and his golden trumpet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Piet Knarren and his golden trumpet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.