Keet! - Telekids

Keet! - Telekids boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Keet! - Telekids.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140

Keet! Bekend van Telekids

Als klein meisje had Keet! al een droom. Beroemd worden! Dat is gelukt: ze is het nieuwe gezicht van RTL Telekids en heeft zelfs een platencontract getekend.

Nu ze beroemd is heeft Keet! stiekem alweer een nieuwe droom: ooit een liveshow presenteren op televisie. Daarnaast zou ze graag nog eens een rol spelen in een musical: “Iets als High School Musical of Camp Rock, dat lijkt me heerlijk.” Keet! is zelf fan van de Jonas Brothers (ze is stiekem een beetje verliefd op Joe!), Lady Gaga, Katy Perry en Miley Cyrus. Haar voorbeelden zijn Ashley ‘High School Musical’ Tisdale en in Nederland Chantal Janzen, juist omdat zij verschillende dingen doen. “Mensen vragen me weleens wat ik liever doe: zingen, acteren of presenteren. Maar daar kan ik echt niet tussen kiezen, hoor. Ik wil gewoon alles doen!”

Keet is te boeken voor een zang optreden of presentaties informeer bij onze entertainment adviseurs naar de mogelijkheden van Keet.

Boeking of een optie plaatsen voor Keet! - Telekids?

Voor meer informatie over Keet! - Telekids kunt u contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Keet! - Telekids

Deze act is bekeken door 16529 mensen

Specificaties van Keet! - Telekids

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Leeftijd: Kinderen van 6 t/m 14 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland