Kensington en Racoon favoriet bij 3FM

19/04/2013

De Utrechtse rockband Kensington valt in de smaak bij luisteraars van 3FM. De vier mannen gingen donderdagavond na de jaarlijkse prijzenregen naar huis met twee 3FM Awards. De mannen van Racoon gingen donderdagavond met drie prijzen onder de arm terug naar Zeeland. De luisteraars van 3FM riepen de Zeeuwen uit tot beste band en beste artiest pop en ze vinden het nummer Oceaan van de groep de beste single van 2012.

De band Kensington leverde met Vultures het beste album af en is volgens het 3FM-publiek eveneens de beste live-act van het afgelopen jaar. Op Paaspop werden de mannen ook al uitgeroepen tot 3FM Serious Talent van 2012.
 
De prijs voor de beste artiest rock ging dit jaar naar Kane.
 
Ilse DeLange won de award voor beste zangeres. Armin van Buuren kreeg de meeste stemmen in de categorie beste artiest dance en The Opposites gingen aan de haal met de prijs voor beste hiphop act. De eigenzinnige Blaudzun is volgens het 3FM-publiek de beste alternatieve artiest.
 
Guus Meeuwis is de favoriete zanger van de 3FM-luisteraars en Kane werd uitgeroepen tot beste artiest rock. De band Mister and Mississippi kreeg de afgelopen weken de meeste stemmen in de categorie beste nieuwkomer.
 
Het uitverkochte awardsfeestje van het radiostation werden opgeleukt met optredens van onder anderen Caro Emerald, Racoon, Laura Jansen en Kane. In totaal waren 40 Nederlandse artiesten genomineerd in 12 categorieën. Kane en Racoon hadden de meeste nominaties op zak en wisten ook de meeste awards in de wacht te slepen.

Boeking of een optie plaatsen voor Racoon

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Racoon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.