Gouden Harp voor Racoon

27/11/2012

Racoon, producer Giorgio Tuinfort en De Jeugd van Tegenwoordig zijn sinds vandaag de trotse bezitters van een Gouden Harp. Ze kregen de muziekprijzen, die voor de vijftigste keer werden uitgereikt, maandagavond bij Beeld en Geluid in Hilversum overhandigd.

De Gouden Harp is een oeuvreprijs voor mensen die zich gedurende hun carrière op bijzondere wijze hebben ingezet voor de Nederlandse muziek. Eerder was al bekend dat dj Afrojack, Laura Jansen en Django Wagner dit jaar een Zilveren Harp in de wacht hebben gesleept. Dit is de aanmoedigingsprijs.

De prijzen zijn een initiatief van Buma Cultuur. Speciaal voor deze jubileumeditie opende maandag bij Beeld en Geluid een overzichtstentoonstelling van vijftig jaar Gouden Harpen voorbij komen. De eerste exemplaren gingen destijds naar componist Hugo de Groot en tekstdichter Ferry van Delden. De expositie is tot en met 6 januari te zien.

Boeking of een optie plaatsen voor Racoon

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Racoon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.