Racoon

Racoon boeken of huren? | JB Productions © Bibian Bingen

Racoon boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Racoon.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Sinds de bij iedereen bekende megahit 'Love You More' (2005) heeft de band op zo ongeveer alle grote festivals, waaronder Pinkpop en Lowlands, gestaan en deden ze uitverkochte zalentours. 

Al 15 jaar een band van formaat en ongekende populariteit

Succesalbum ‘Liverpool Rain’ bevatte maar liefst vijf dikke (radio)hits. De band wist diverse 3FM Awards in de wacht te slepen, ontving veel exposure op radio en tv, en beleefde een intens seizoen met een goed gevulde concertagenda op de mooiste festivals. Voor de film Alles Is Familie schreef Racoon hun eerste Nederlandstalige hit ‘Oceaan’, waarvoor de band in 2013 wederom een 3FM Award ontving. Maar ook wist Racoon ‘beslag te leggen’ op awards in de categorie Beste Band en Beste Artiest Pop. Datzelfde jaar werd de band tijdens festival Noorderslag uitgeroepen tot winnaar van de Popprijs.

Dus of het nu gaat om het ontroeren van het Nederlandse theaterpubliek of om het (festival)publiek massaal te laten meezingen; een optreden van Racoon is gegarandeerd een succes.

Boeken of een optie plaatsen voor Racoon?

Voor meer informatie over Racoon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Racoon

Deze act is bekeken door 68362 mensen

Specificaties van Racoon

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland