Racoon

Racoon boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Racoon.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140

Sinds de bij iedereen bekende megahit 'Love You More' (2005) heeft de band op zo ongeveer alle grote festivals, waaronder Pinkpop en Lowlands, gestaan en deden ze uitverkochte zalentours. 

Het laatste album 'Liverpool Rain' verscheen in het voorjaar van 2011 en de eerste twee singles werden direct dikke (radio)hits. Op 31 maart 2012 ging een droom in vervulling; de heren stonden voor het eerst in hun carrière met een eigen show in de Heineken Music Hall. 
Op 12 april 2012 werd Racoon de grote winnaar bij de uitreiking van de 3FM Awards. Racoon kreeg de prijzen voor Beste Artiest Pop, voor Beste Single ('No Mercy') en Beste Album. 
 
Dus of het nu gaat om het ontroeren van het Nederlandse theaterpubliek of om het (festival)publiek massaal te laten meezingen; een optreden van Racoon is gegarandeerd een succes.

Boeking of een optie plaatsen voor Racoon?

Voor meer informatie over Racoon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Racoon

Deze act is bekeken door 26651 mensen

Specificaties van Racoon

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Reiskosten: inclusief door Nederland