Nieuwe Single van Tino Martin met Anouk verovert Nederland

23/04/2024

Tino Martin en Anouk Brengen "Voor Je ’t Weet" Uit

In een langverwachte samenwerking bracht Tino Martin afgelopen vrijdag zijn nieuwste single "Voor Je ’t Weet" uit, waarin hij schittert naast de iconische Nederlandse zangeres Anouk. Voor Martin was deze release niet zomaar een muzikaal moment, maar eerder een vervulling van een persoonlijke belofte aan zichzelf. Hij had vastberadenheid gezworen dat als hij ooit dit nummer zou opnemen, het alleen zou zijn met Anouk, anders zou het liedje simpelweg niet tot stand komen.
 
Gelukkig voor de fans en muziekliefhebbers was Anouk net zo enthousiast over de samenwerking als Martin zelf. In de studio kwamen hun talenten samen en versmolten ze tot een harmonieuze melodie die zowel de kracht van Tino Martin als de rauwe emotie van Anouk weerspiegelt

Radiosucces in het Vooruitzicht: "Voor Je ’t Weet" Bekroond als Alarmschijf, Favourite en Hit Van 100

"Voor Je ’t Weet" heeft vanaf komende week een prominente plek op de Nederlandse radiogolven veroverd. Het nummer zal te horen zijn als de Alarmschijf bij Qmusic, de Favourite bij Radio 538, en de Hit Van 100 bij 100% NL. Dit betekent dat luisteraars van verschillende radiostations de kans krijgen om zich onder te dompelen in de betoverende klanken van deze unieke samenwerking.

De keuze van Tino Martin om alleen met Anouk dit nummer op te nemen, getuigt van zijn artistieke integriteit en zijn verlangen om iets speciaals te creëren voor zijn publiek. Het is een bewijs van zijn toewijding aan zijn muziek en zijn fans, en het resultaat is een liedje dat de harten zal veroveren van velen die het horen.
 
Met "Voor Je ’t Weet" laten Tino Martin en Anouk zien dat muziek verenigt en grenzen overschrijdt. Het is een samenwerking die niet alleen de Nederlandse muziekscene verrijkt, maar ook de harten van luisteraars over de hele wereld zal veroveren.

Boeking of een optie plaatsen voor Anouk live met band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Anouk live met band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.