Anouk strijd vanavond voor finaleplek

14/05/2013

Lukt het Anouk een plek te bemachtigen in de finale van het Eurovisiesongfestival? De zangeres staat dinsdagavond in de eerste voorronde van de 58e editie van het liedjesfestijn in het Zweedse Malmö. Als ze erin slaagt door te gaan met haar ballad Birds, heeft Nederland voor het eerst in 9 jaar tijd weer een plek in de eindstrijd van zaterdagavond.

Anouk moet als achtste in de eerste halve finale optreden en neemt het op tegen 15 andere landen, waaronder Oekraïne, Rusland, België en Ierland. Donderdag volgt de tweede halve finale met deelnemers als Letland, Macedonië, Azerbeidzjan en Israël. De acts uit onder meer Zweden, Italië en Denemarken zijn direct geplaatst in de finale.
 
Anouk verrekte afgelopen weekeinde nog een spier in haar bovenbeen tijdens een potje bowlen, liet haar manager weten. Volgens een woordvoerster van de TROS heeft ze voldoende rust genomen en komt haar optreden niet in gevaar. Maandagavond was er al een belangrijke repetitie, de zogeheten dress rehearsal, waarbij de vakjury al de punten heeft bepaald. Die worden dinsdag bekendgemaakt.

Boeking of een optie plaatsen voor Anouk live met band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Anouk live met band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.