Anouk doet Symphonica in Rosso

08/04/2013

 

Anouk is de hoofdact van de achtste editie van Symphonica in Rosso. Het concert is op woensdag 16 oktober in het GelreDome in Arnhem. Dat heeft de concertorganisator maandag laten weten.
 
Tijdens Symphonica in Rosso staat ieder jaar een topartiest in de spotlights. Eerder waren dat Marco Borsato, Paul de Leeuw, Lionel Richie, Diana Ross, Sting, Nick & Simon en Doe Maar.
 
Anouk zelf laat weten dat het verzoek om hoofdact te zijn "precies op het juiste moment” kwam. ,,Ik was klaar met de opnames van mijn nieuwe album Sad Singalong Songs en om die nummers live echt eer aan te doen zou ik ze het liefst met een orkest willen uitvoeren.” De zangeres vertegenwoordigt in mei ons land op het Eurovisie Songfestival in Zweden.
 
De eerste zeven edities van Symphonica in Rosso trokken in totaal bijna 1 miljoen bezoekers verdeeld over 31 uitverkochte GelreDome-concerten.

Boeking of een optie plaatsen voor Anouk live met band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Anouk live met band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.