BN’ers enthousiast over Birds

12/03/2013

Bekend Nederland weet het zeker: Anouk heeft met Birds een ‘killer song’ voor het komende Eurovisie Songfestival.

Zo tweet Jan Kooijman: “Wow, Birds van @Anouk klinkt als een wals van een Danny Elfman soundtrack! Ik vind het tof. Eindelijk een kans op dat #eurovisie. Ook Jeroen van der Boom steekt de loftrompet: “Hopelijk maakt Anouk een kans met het prachtige nummer Birds op het Songfestival.” Georgina Verbaan is kort en krachtig: “Oh, echt heel mooi. #birds van @Anouk.”

En Songfestivalcommentator Cornald Maas weet het zeker: “Birds @anouk gepresenteerd. Eigenlijk wel het mooiste lied dat we ooit naar het #songfestival zonden.”

Dikke flop

Hoewel BN’ers dolenthousiast zijn over het Songfestivalliedje van Anouk, is de rest van Nederland op zijn zachtst gezegd minder te spreken over Birds. Onze Facebook ontploft met reacties van fans van Anouk die het liedje een dikke flop vinden.

De reacties variëren van: “Pffff, Anouk heeft zo`n mooie stem, mooie nummers en dan moet ze Nederland vertegenwoordigen met dit K*Tnummer. Typisch Nederland, erg jammer. Ze kan beter thuis blijven,” tot: “Dit wordt helemaal niks, jammer, weer een flop!”

Het overgrote deel van de reacties is negatief, gelukkig voor Anouk denken sommigen dat ze een prachtliedje heeft geschreven, dat jammer genoeg ongeschikt is voor het Songfestival: “Mooi nummer maar niet voor het songfestival, had meer rocky nummer gedaan. Kan ze nog van gedachte veranderen?”

Het Zweedse Malmö organiseert dit jaar op 18 mei het Eurovisie Songfestival. De eerste halve finale, met Anouk, vindt plaats op 14 mei. En 16 mei is de andere halve finale.

Vandaag heeft Anouk ter gelegenheid van de release van Birds het liedje live in de studio gezongen.

 

Boeking of een optie plaatsen voor Anouk live met band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Anouk live met band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.