Anouk naar Eurovisiesongfestival

17/10/2012

HILVERSUM - Zangeres Anouk zal Nederland volgend jaar vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in het Zweedse Malmö. Dat heeft een woordvoerster van de TROS woensdag laten weten.

Anouk had eerder al aangegeven dat ze graag naar het songfestival wilde. Ze had een 'killersong' klaarliggen, liet ze weten op haar Facebookpagina. Lange tijd bleef echter onduidelijk of ze daadwerkelijk zou gaan. De TROS was sinds afgelopen zomer met de zangeres in gesprek over haar deelname aan het Europese liedjesfestijn.

De TROS organiseerde de afgelopen jaren het Nationaal Songfestival. De winnaar daarvan mocht Nederland vertegenwoordigen. Dit jaar reisde Joan Franka af naar het Eurovisiesongfestival in Azerbeidzjan. De zangeres werd in de halve finale uitgeschakeld. Het was voor het 8e jaar op rij dat Nederland niet aan de finale deelnam.

Boeking of een optie plaatsen voor Anouk live met band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Anouk live met band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.