'TROS weigerde songfestivallied Anouk'

11/07/2012

Rockbitch Anouk had naar eigen zeggen een 'killer song' klaarliggen voor het Songfestival, maar de TROS schoof haar inzending aan de kant.

"Nou... ik had mij dus opgegeven voor het EuroVisie Songfestival. Volgens mij heb ik hier een killersong klaarliggen, maar helaas, de TROS maakt er liever weer de zoveelste talentenshow van", zo schrijft de Haagse zangeres op haar Facebookpagina.

"Het gaat blijkbaar meer om het vullen van zendtijd dan om een keer een kans te hebben om in de finale te komen. jammer hoor." De 'killer song' van Anouk blijft dus voorlopig nog even op de plank liggen.

De TROS laat in een reactie weten dat Anouk zich wat hun betreft geen zorgen hoeft te maken: "We zijn blij verrast dat Anouk meedenkt over het Songfestival en verwachten dat de zangeres hoge ogen kan gooien. Ze is dan ook meer dan welkom tijdens de Nederlandse voorronde die naar verwachting in januari gaat plaatsvinden."

In mei mocht Joan Franka naar het Eurovisie Songfestival met het liedje You and Me naar het Eurovisie Songfestival, en ging vervolgens roemloos ten onder. Het is Nederland al acht jaar niet gelukt de finale van het internationale liedjesfestijn te bereiken. Of het Anouk dus zou zijn gelukt in 2013, blijft vooralsnog even de vraag...

Bron: RTL Boulevard

Boeking of een optie plaatsen voor Anouk live met band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Anouk live met band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.