Anouk live met band

Anouk live met band boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Anouk live met band.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Anouk is een artiest van zo’n wereldklasse dat elke Nederlander trots op haar is. Haar prijzenkast puilt uit van de (dubbel)platina en gouden platen en (inter) nationale awards.

Iedereen kent de hits van Anouk, zoals

 • ‘R U Kiddin Me’
 • Michel’
 • ‘Nobody’s Wife’
 • ‘Good God’
 • ‘I Don’t Wanna Hurt’.

Allemaal nummers die nog dagelijks voorbij komen op de verschillende radio- en clipzenders.

Ook live staat de zangeres op eenzame hoogte, daar kan iedereen die wel eens een show van Anouk heeft gezien over meepraten.

Een zangeres met zo’n power, charisma en geweldige liveband is een garantie voor succes en uitverkochte zalen en stadions. Gelukkig is ze het hele jaar door beschikbaar voor exclusieve, besloten optredens. Een unieke mogelijkheid om haar aan het werk te zien samen met collega’s of om belangrijke klanten een concert aan te bieden dat een blijvende indruk achterlaat.

Boekingsmogelijkheden Anouk

Anouk (Full band)

 • Live band (besloten*)
 • Optreden van 1 x 60 min.
 • Exclusief licht en geluid

Anouk (Akoestische set)

 • Optreden met 2 gitaristen (besloten*)
 • Optreden van 1 x 30 min.
 • Tot max. 80 personen of optreden in professionele theaterzaal
 • Exclusief licht en geluid

(* Besloten = geen kaartverkoop, geen externe communicatie/pers, geen koppeling aan merk, geen incentive- en spaaracties of commerciële activaties, geen social media, alleen besloten doelgroep op uitnodiging)

 

Boeken of een optie plaatsen voor Anouk live met band?

Voor meer informatie over Anouk live met band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Anouk live met band

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 134563 mensen

Specificaties van Anouk live met band

 • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
 • Geluid: exclusief
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Anouk live met band

Anouk is een artiest van zó'n wereldklasse dat elke Nederlander daar trots op is. Wij zijn dan ook zeer vereerd dat Anouk exclusief bij AAA2010 te boeken is voor besloten evenementen.

Je hebt zangeressen, en je hebt Anouk. Anouk is een buitencategorie. Haar zingen is veel meer dan zingen alleen, haar stem komt als een oerkracht vanuit haar tenen omhoog en grijpt je meteen bij de strot, als een muzikale brok in de keel. Al meer dan vijftien jaar is Nederland in de ban van deze stoere vrouw die altijd haar eigen koers vaart, haar muzikale intuïtie achterna.

In 1997 stormt Anouk Teeuwe de Nederlandse muziekwereld binnen met haar single ‘Nobody’s Wife’, een explosief rockanthem over onafhankelijkheid dat wekenlang hoog in de Nederlandse hitlijsten staat. Nederland valt massaal voor Anouks krachtige, heldere stem en de expressie waarmee ze haar ziel en zaligheid eruit gooit. Een rockster is geboren. De dan 22-jarige zangeres uit Den Haag is geen onbekende in het Nederlandse muziekcircuit. Twee jaar voor haar grote doorbraak studeert ze aan het Rotterdams Conservatorium als ze in contact komt met Golden Earring-zanger Barry Hay, waarmee ze op een festival in Den Haag enkele nummers live zingt. Hij is zo onder de indruk van haar zangkwaliteiten, dat hij aanbiedt materiaal voor haar te schrijven, wat resulteert in een eerste single; ‘Mood Indigo’. Een klein jaar later verschijnt ‘Nobody’s Wife’ en kan niemand in Nederland meer om Anouk heen.

Nu, zestien jaar later, is Anouk nog altijd een van de populairste artiesten van Nederland. Maar liefst zeven van de elf albums die ze uitbrengt, prijken bovenaan Nederlandse albumlijst en dertien singles worden top 10-hits. Door de jaren heen ontvangt ze veel prijzen en awards, waaronder maar liefst negen Edisons (het Nederlandse equivalent van de Grammy). In 2001 wint ze de Popprijs, een prestigieuze Nederlandse muziekprijs die elk jaar wordt uitgereikt aan de artiest die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse popmuziek en zowel in 2005 als 2006 wint ze een MTV Europe Music Award voor Best Dutch Act.

Tussen 1997 en 2011 brengt Anouk zeven studioalbums uit, die tientallen hits opleveren. Aanvankelijk staat de eigenzinnige Haagse vooral bekend om explosieve rocksongs als ‘Nobody’s Wife’ en ‘R U Kiddin’ Me’, maar ze maakt ook kleine breekbare liedjes als ‘Lost’ en ‘Michel’ en op latere albums experimenteert ze met soul, funk en hip-hop. Altijd is er echter die stem als rode draad, die stem die staat als een huis. Die kan vleien, vuurspuwen, ontroeren en omver kan blazen. Die soms rauw is en dan weer breekbaar. Anouks vaak pijnlijk openhartige songteksten raken een snaar bij haar fans, die zich herkennen in haar persoonlijke verhalen.

Ook internationaal heeft Anouk succes. ‘Nobody’s Wife’ wordt een grote hit in Noorwegen en Zweden en de zangeres scoort een nummer 1-hit in Denemarken met ‘Lost’. In Albanië komt de single ‘One Word’ bovenaan de hitlijst terecht. Anouks albums worden in België, Scandinavië, Israël, Turkije en Italië uitgebracht en ze werkt samen met gerenommeerde internationale namen als Glen Ballard (producer Michael Jackson, Alanis Morissette, Celine Dion), Reggie Perry (Jay Z, John Legend) en Ryan Lesie (Mary J Blige).

Voor haar nieuwe album ‘Sad Singalong Songs’ heeft Anouk opnieuw samengewerkt met Martin Gjerstad en Torre Johansson (Franz Ferdinand en The Cardigans). Met deze Zweedse producers werkte ze ook aan haar albums ‘For Bitter Or Worse’ en ‘To Get Her Together’. ‘Sad Singalong Songs’ wordt op vrijdag 17 mei wereldwijd digitaal uitgebracht.

Nederland is er trots op een van zijn grootste, meest getalenteerde en ervaren popsterren af te kunnen vaardigen naar het Eurovisie Songfestival. Zijn Malmö en de rest van Europa klaar voor die muzikale brok in de keel?

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Anouk live met band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Anouk live met band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.