Nieuw album voor Jacqueline Govaert!

25/03/2014

Nieuw album: Songs to Soothe

Afgelopen vrijdag is het nieuwe album van Jacqueline Govaert uitgekomen. Het album getiteld ‘Songs to Soothe’ is de langverwachte opvolger van haar eerste solo-plaat 'Good Life'.
 
De eerste single ‘Hear How My Hearts Beats’ verscheen onlangs en gooide direct hoge ogen in de charts. De opvolger 'Simple Life' werd vorige week uitgebracht. 

Clubtour april/mei

Na de release van het album volgt een clubtour. In april en mei treedt Jacqueline Govaert op in Nijmegen, Tilburg, Rotterdam en Utrecht. De tour is al nagenoeg volledig uitverkocht.
 
Jacqueline Govaert is weer helemaal terug van weggeweest en volop beschikbaar voor optredens op o.a. bedrijfsfeesten, relatie-events en product-introducties. Jacqueline Govaert treedt op met haar eigen live band of in intieme akoestische setting. Informeer naar de mogelijkheden!

Over Songs to Soothe

De afscheidstournee van Krezip, die in de zomer van 2009 uitmondde in twee uitverkochte Heineken Music Halls, was nauwelijks achter de rug of de eerste soloplaat van frontvrouw Jacqueline Govaert, Good Life, was al in aantocht. “Ik ging gewoon door”, zegt ze daarover. “Puur op adrenaline. En daarna had ik een gevoel van “en nu?”.
 
Een periode van rust en bezinning volgt. Op zolder, in haar eigen muziekkamer met alleen een piano, werkt ze maandenlang consciëntieus aan nieuwe songs. Thuis, met twee kleine kinderen en een lege agenda, begon een grote schoonmaak: ‘Ik was helemaal vrij en vroeg me af: wie ben ik écht als ik alleen muziek maak? In mijn muziekkamer benutte ik elk vrij uur, werkte op mijn piano aan nieuwe songs, zonder strakke agenda of harde deadline.’
 
Op ‘Songs to Soothe’ gaat Jacqueline terug naar de basis, alleen achter haar piano; 11 pure liedjes, klassieke composities, in lijn met het werk van Carole King, Jackson Browne en andere Laurel Canyon grootheden.

Boeking of een optie plaatsen voor Jacqueline Govaert

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jacqueline Govaert kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.