Jacqueline Govaert

Jacqueline Govaert inhuren of boeken? | JB Productions Karen Rosetzsky @ 100% Halal

Jacqueline Govaert boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jacqueline Govaert.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Met haar nieuwe album ‘Lighthearted Years’ gaat Jacqueline Govaert in het voorjaar weer het hele land door. In 1999 werd Jacqueline als frontvrouw van Krezip in één klap bekend in Nederland dankzij het nummer ‘I Would Stay’.

Na een reeks hits en succesvolle albums besloot de groep in 2009 te stoppen. 

In 2010 verscheen Jacquelines eerste solo-album ‘Good Life’ en deze werd vier jaar later opgevolgd met ‘Songs To Soothe’, dat binnenkwam op de eerste positie van de albumcharts. Inmiddels is het nieuwe album ‘Lighthearted Years’ uit en met een uitverkochte clubtour (afsluiter Paradiso!) in het vooruitzicht kan het niet anders dan een mooi jaar worden.

Boekingsmogelijkheden

  • Live met band
  • Klein akoestisch
  • Als gastsoliste

 

Boeken of een optie plaatsen voor Jacqueline Govaert?

Voor meer informatie over Jacqueline Govaert kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jacqueline Govaert

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 63430 mensen

Specificaties van Jacqueline Govaert

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten, 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: artiest live met band
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Jacqueline Govaert

De afscheidstournee van Krezip, die in de zomer van 2009 uitmondde in twee uitverkochte Heineken Music Halls, was nauwelijks achter de rug of de eerste soloplaat van frontvrouw Jacqueline Govaert, Good Life, was al in aantocht. “Ik ging gewoon door”, zegt ze daarover. “Puur op adrenaline. En daarna had ik een gevoel van “en nu?”.”

Een periode van rust en bezinning volgt. Op zolder, in haar eigen muziekkamer met alleen een piano, werkt ze maandenlang consciëntieus aan nieuwe songs. Terug naar de basis, naar de bron. Thuis, met twee kleine kinderen en een lege agenda, begon een grote schoonmaak: ‘Ik was helemaal vrij en vroeg me af: wie ben ik écht als ik alleen muziek maak? In mijn muziekkamer benutte ik elk vrij uur, werkte op mijn piano aan nieuwe songs, zonder strakke agenda of harde deadline.’ Gaandeweg kreeg ze voor ogen wat voor album het moest worden: “Hoe dichter een liedje bij me stond, hoe beter het schrijven ging. Op een gegeven moment waren alle remmingen weg en leek het vanzelf te gaan.” Het resultaat zijn 11 pure liedjes, klassieke composities, in lijn met het werk van Carole King, Jackson Browne en andere Laurel Canyon grootheden.

In de zomer van 2013 vertrekt Jacqueline voor zeven weken naar Los Angeles om de plaat op te nemen op bij Mitchell Froom. Froom werkte met o.a. Paul McCartney, Ron Sexsmith, Elvis Costello, Crowded House, Sheryl Crow en liet Jacqueline opnemen met muzikanten die speelden met o.a. Jackson Browne, Todd Rundgren en Dolly Parton. Jacqueline: “Mitchell geeft iedere songwriter de sound die het best bij zijn liedjes passen. Zo hebben we bijna alles live opgenomen, ook de zang. Een nummer waar ik soms meer dan een jaar aan had gewerkt, stond er dan in drie takes op. Heel spannend, dat heb ik nooit eerder zo gedaan.’

Na een korte, intieme solo tour in december 2013 en met een nieuw album aanstaande, is Jacqueline er nu ook weer klaar om met haar band de podia van clubs en festivals te bestijgen. Eerste single ‘Hear How My Heart Beats’ is vanaf 22 januari verkrijgbaar op iTunes en te beluisteren op Spotify. Het album ‘Songs to Soothe’ verschijnt op vrijdag 21 maart.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Jacqueline Govaert

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jacqueline Govaert kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.