Bløfs Paskal voelt niets voor The Voice of Holland

19/12/2012

Paskal Jakobsen is niet van plan plaats te nemen op een draaiende stoel van The Voice of Holland. De zanger van Bløf, die door Nick & Simon werd geopperd als hun opvolger, voelt niets voor de talentenjacht.

"Ik vind het bijzonder vleiend dat Nick & Simon mij een ijzersterk communicator en een ervaringsdeskundige in de Nederlandse muziekbusiness noemen met ook nog eens een goed gevoel voor humor", reageert Paskal in het AD op de opmerking van het Volendamse duo. "Maar met die complimentjes trekken ze me niet over de streep. Ik wil zoiets absoluut niet."

Helemaal nieuw was het voorstel van Nick & Simon, die niet meer terugkeren als coaches, voor Jakobsen niet. "Nick heeft zich in het verleden wel eens laten ontvallen dat hij in mij een waardige The Voice-coach zag", biecht Paskal op. "Toen ben ik eens goed bij mezelf te rade gegaan. Al snel kwam ik tot de conclusie dat ik het heel lastig vind om als artiest met een eigen, authentieke stijl in de huid van docent te kruipen."

Ook Guus Meeuwis ziet zichzelf niet als coach. "Ik aarzel zelf nog zo vaak over hoe ik iets in de muziek moet aanpakken", vertelt de Brabander aan De Telegraaf. "Wie ben ik dan om anderen te gaan coachen? Het programma is gewoon niks voor mij."

Gerard Joling en Xander de Buisonjé staan echter wel te springen. "Ik zou dat heel graag doen als mijn optredenschema het toelaat. Want het kost wel 45 opnamedagen", reageert Joling in De Telegraaf. "Het lijkt me fantastisch om jonge talenten te beoordelen op hun kwaliteiten", vertelt Xander aan het AD. "Begeleiden ligt me van nature opvallend goed en een programma als The Voice zou me als een jas passen."

Boeking of een optie plaatsen voor BLOF

Voor meer informatie en beschikbaarheid van BLOF kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.