Bløf krijgt nieuwe prijs Radio 2

21/09/2012

Bløf mag volgende maand als eerste de Radio 2 Mijlpaal-prijs in ontvangst nemen. De Zeeuwen krijgen de prijs ter gelegenheid van hun twintigjarig jubileum en vanwege hun bijdrage aan de Nederlandse popmuziek. Dat maakte de radiozender woensdag bekend.

De Radio 2 Mijlpaal-prijs wordt voortaan jaarlijks uitgereikt aan een artiest of band die een grote bijdrage levert aan de hedendaagse popmuziek. "Voor ons is het een mooie opvolger van het Radio 2 Gala van het Nederlandse Lied", zegt zendermanager Kees Toering. "De Radio 2 Mijlpaal-prijs markeert elk jaar een belangrijk muzikaal moment in de carrière van een Nederlandse band of artiest."

Het is de bedoeling dat de onderscheiding wordt overhandigd tijdens een speciaal concert. Bløf verzorgt op zondag 28 oktober dan ook een show in de Ziggo Dome. Via de website van Radio 2 kunnen luisteraars de setlist van het concert bepalen.

Boeking of een optie plaatsen voor BLOF

Voor meer informatie en beschikbaarheid van BLOF kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.