Bløf blij met vertrouwen bezoekers Concert at Sea

27/06/2012

De organisatie van Concert at Sea verwacht ook dit jaar een uitverkocht festival. Initiatiefnemer Bløf is blij dat de bezoekers na de afgelasting van vorig jaar toch weer naar het Zeeuwse festival komen. "We zijn enorm trots dat we na de domper van afgelopen jaar wederom een uitverkocht huis tegemoet kunnen zien."

Concert at Sea viel vorig jaar deels in het water wegens noodweer. Vanwege de zware buien en hevige windvlagen besloot de burgemeester van Schouwen-Duiveland de tweede dag van het festival te schrappen. Gedupeerden kregen hun geld terug of een voucher voor dit jaar.

De weersverwachtingen voor dit jaar zien er een stuk gunstiger uit, stelt de festivalorganisatie dinsdag. Het KNMI voorspelt voor vrijdag en zaterdag zo'n zestien graden, maar wel een vrij grote kans op neerslag. Op de eerste dag verwacht de organisatie dertigduizend bezoekers, op de tweede veertigduizend.

Veel acts die vorig jaar op het festival zouden staan, zijn dit jaar weer van de partij. Zo staan Ilse DeLange, De Dijk, VanVelzen en The Baseballs weer op het affiche. Zoals elk jaar sluit Bløf het festival af. "Je kunt je niet voorstellen hoeveel zin we hebben in ons optreden", maakt zanger Paskal Jakobsen zich lekker voor het weekeinde. "Het is het onbetwiste hoogtepunt van het jaar voor ons."

Boeking of een optie plaatsen voor BLOF

Voor meer informatie en beschikbaarheid van BLOF kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.