BLØF pakt groots uit tijdens jubileumjaar!

08/05/2012

2012 vol met hoogtepunten voor BLØF!

Het zijn drukke tijden voor de mannen van BLØF. Dit jaar viert de band haar 20-jarig jubileum en pakt flink uit::

-Hoogtepunt van het jubileumjaar is het optreden in de Ziggo Dome op 3 november. "Dit concert is een cadeau aan onze fans waarin alle hits, en ook de hits die we niet elke dag meer spelen, voorbij zullen komen.", aldus Paskal Jakobsen.

-Eind april verscheen 'Hier', de biografie van BLØF. Het boek was binnen enkele weken uitverkocht en men is nu al toe aan de tweede druk!

-De nieuwste single 'Later Als Ik Groter Ben' is momenteel verkozen tot Radio538 Alarmschijf. Het nummer is HIER te downloaden! Later dit jaar verschijnt er een Best Of CD, waar ook nieuw materiaal op te horen is, zoals de nieuwe single 'Later Als Ik Groter Ben'.

-Op 29 en 30 juni zal de 7e editie van Concert at SEA plaatsvinden op de Brouwersdam te Zeeland. BLØF is mede-organisator en zal het festival traditiegetrouw afsluiten.

-In het kader van het jubileum is het deze week BLØF-week bij Radio538 waarbij je elke dag kans maakt op VIP-tickets voor het jubileumconcert in de Ziggo Dome!

Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor optredens op bedrijfsevenementen met een show die alles in zich heeft; meezingen met de hits, meedeinen bij de ballads en rocken als het echt los gaat.

Naast de reguliere shows is BLØF nu ook voor kleinschalige besloten evenementen beschikbaar in een unieke intieme akoestische setting. Informeer naar de mogelijkheden!

Boeking of een optie plaatsen voor BLOF

Voor meer informatie en beschikbaarheid van BLOF kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.