The Classic Rock Show

The Classic Rock Show boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Classic Rock Show.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De bakermat van de moderne rockmuziek ligt feitelijk in de eind jaren ’70 en jaren ’80. Vele rockklassiekers, waar jong én oud nu nog steeds enthousiast van wordt, stammen uit die tijd. En wat is er mooier voor dit jonge én oudere publiek dan al deze fantastische rocksongs in concertuitvoering voorgeschoteld te krijgen door 10 professionele, virtuoze muzikanten die tevens hun muzikale roots terugvinden in deze muziek. Vul dit vervolgens in met een indrukwekkende lichtshow en een perfecte hifi ‘wall of sound’, en… Klaar!

Bekende gezichten uit bekendste Coverbands

Bekende gezichten uit de bekendste coverbands van de afgelopen 15 jaar hebben begin 2011 de handen ineen geslagen en elkaar gevonden in deze sublieme Classic Rock Show. Vul dit aan met 3 professionele strijkers, en je hebt DE unieke formule voor een show die zijn gelijke niet kent.

Uit een lange lijst van rockklassiekers selecteerden zij de allerbeste songs. Bij het samenstellen van het repertoire bleek al snel dat er wel bijna drie volledige repertoirevullingen gecreëerd konden worden met al deze klassiekers. Er ligt dus nog genoeg ‘op de plank’ voor verdere variatie in het repertoire in de toekomst.

Boeken of een optie plaatsen voor The Classic Rock Show?

Voor meer informatie over The Classic Rock Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Classic Rock Show

Deze act is bekeken door 20507 mensen

Specificaties van The Classic Rock Show

  • Tijdsduur:
  • Geluid: Inclusief B-set (tot 800 pers.)
  • Begeleiding: 10 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland