De zon gaat schijnen voor de Wannebiezz

16/10/2012

De opmars van de Wannebiezz lijkt niet meer te stuiten. Hun nieuwste single "Goeiemorge zonneschijn" is pas een week oud en wordt enthousiast ontvangen door de diverse media in het land en vooral door luisteraars en de volgers van dit illustere trio. De bijbehorende videoclip is, in die 7 dagen, bijna 4000 keer bekeken op YouTube en staat op de speellijsten van de diverse televisiezenders. Dit is, nu al, een resultaat om trots op te zijn, maar er is meer.

In navolging van vorig jaar geven de Wannebiezz een groots TheaterFeest met de zinnenprikkelende titel "Ol De Wee Twee". Dit bijzondere TheaterFeest, dat plaatsvindt in de Vlaardingse Stadsgehoorzaal, is een perfecte mix van ´een interactieve theatervoorstelling bezoeken´ en ´een avond met je vrienden naar de kroeg´ en was vorig jaar een groot succes. Dit succes en de groeiende populariteit van de Wannebiezz deden de kaartverkoop goed. Met nog 3 weken te gaan was "Ol De Wee Twee" namelijk volledig uitverkocht. In een tijd dat directeuren de grootste moeite hebben het publiek naar hun theaters te krijgen en hun handen dichtknijpen als zij een halfgevulde zaal hebben, mag hier gesproken worden van een klein wonder en een flinke overwinning van dit ´Rotterdamse´ driemanschap.

Voor hen die nu achter het net vissen zal het een troost zijn te weten dat de Wannebiezz, op 23 maart 2013, wederom in de Stadsgehoorzaal staan met een, ander en toch gelijksoortig, TheaterFeest. De Wannebiezz doen het uitstekend op festivals, bedrijfsevenementen en in kroegen, maar misschien zijn zij met hun bijzondere concept van "TheaterFeesten" wel het best op hun plek in de landelijke theaters. Er gloort landelijk succes aan de horizon en dat is deze hardwerkende, muzikale, humoristische kleinkunstenaars van harte gegund.


 

Boeking of een optie plaatsen voor Wannebiezz

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wannebiezz kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.