Wannebiezz

Wannebiezz boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Wannebiezz.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Wannebiezz vielen bij Holland’s Got Talent op met hun humoristische optreden. Gordon bestempelde dit vrolijke trio als “Te gek in hun genre” en Patricia Paay wilde graag meer van ze zien.

Arie van Ballegooie, Rocco di Cabrio en Gilles de la Tourniquette zijn geboren en getogen op de kermis en trekken nu met hun vrolijke interactieve ‘Hollandstalige’ liedjesprogramma door Nederland en België om met het publiek gezellig de narigheid van alle dag eens van zich af te zingen. 

De Wannebiezz Gezellig!

De Wannebiezz hebben het repertoire van Het Cocktail trio geadopteerd met de goedkeuring van Ad van der Geijn, het enige nog levende lid van dit legendarische trio. Daarnaast brengen de Wannebiezz een unieke mix van hits uit de afgelopen 40 jaar. Van smartlappen tot Rock & Roll en alles wat daar tussen zit. Het Nederlandstalige repertoire wordt zo nu en dan afgewisseld met een [steenkolen] Engelse, Duitse, Franse of Spaanse hit.

Hun jarenlange vriendschap, Hollandse gezelligheid, Rotterdamse bravoure, herkenbare humor en het vrije kermisleven zijn de basis voor een ongedwongen meezingfestijn waarbij [bijna] niets moet en [bijna] alles mag.

GEZELLIGHEID is hun streven, maar dat zit bij de Wannebiezz wel goed. Ech wel!!

Boeken of een optie plaatsen voor Wannebiezz?

Voor meer informatie over Wannebiezz kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Wannebiezz

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 52223 mensen

Specificaties van Wannebiezz

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 2 x 30 minuten binnen 1,5 uur
  • Geluid: Op basis van inprikken, met geluidstechnicus
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Wannebiezz

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wannebiezz kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.