Night Flight to Rio - Partyband

Night Flight to Rio - Partyband boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Night Flight to Rio - Partyband.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Met een Partyband Night Flight To Rio kiest u voor feestgarantie! 
Partyband Night Flight to Rio zorgt met een 10 koppige bezetting voor een weergaloos FEEST!

Energieke Live Show

Met een knallende, energieke show wordt het publiek meedogenloos meegezogen in een spectaculaire tour met ijzersterke Mash-Up’s bestaande uit de beste Hits van Nu, Rock, Dance en Nederlandse meezingers. Mede door een driekoppige blazerssectie beleef je de hits van nu als nooit te voren. Het is dé feestband van dit moment die vol met passie, enthousiasme en een ruime dosis ervaring elk publiek bespeelt. Waar de band ook speelt, het dak gaat er gegarandeerd af! 
Wat het evenement ook is, 

Partyband Night Flight to Rio overal voor in

Night Flight to Rio is overal voor in. Heeft u een bruiloft, bedrijfsfeest, festival, clubfeest of lustrum? De flexibiliteit van Night Flight to Rio zorgt dat er op elk evenement een show op maat is. Zo vraagt een festival wellicht om een andere insteek dan een bedrijfsfeest. Samen met specialisten en partners van Night Flight To Rio zijn vrijwel alle denkbare opties bespreekbaar. Neem contact op en vraag wat er mogelijk is!
 
High Energy… Solide… Méér dan een Coverband! Partyband Night Flight To Rio werkt met een vaste licht en geluidcrew en zijn daardoor goed op elkaar ingespeeld, zodat o.a. een snelle op en afbouw is gegarandeerd. 
Night Flight To Rio is te boeken in combinatie met Led Walls, CO2, Confetti kanonnen (XXL SHOW) en leuke verrassingsacts voor nog meer show en spektakel voor uw gasten.

Boeken of een optie plaatsen voor Night Flight to Rio - Partyband?

Voor meer informatie over Night Flight to Rio - Partyband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Night Flight to Rio - Partyband

Deze act is bekeken door 18889 mensen

Specificaties van Night Flight to Rio - Partyband

  • Tijdsduur: 3 x 50 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 10 personen