De baas Harrie Harrewar

De baas Harrie Harrewar boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De baas Harrie Harrewar.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Trekkend door veld en beemd, van kermis naar jaarmarkt, probeert Harrie, de klungelige, slome baas de kunstjes van zijn eigenzinnige hondjes aan de man te brengen. Samen brengen zij iets heel leuks.Niet alleen vanwege de kunstjes maar vooral door de komische strijd tussen de goedhartige baas en zijn rusteloze hondjes.

Als het spel gaat beginnen lijkt het aanvankelijk een rustige vertoning. Maar al snel worden de honden enthousiaster en gaan ze steeds meer hun eigen gang. Tja, wie is er nu eigenlijk de baas?
Als dan ook nog de eenden zich waggelend in de strijd mengen, dan dreigt onze baas het onderspit te delven. Maar…door de rust die hij uitstraalt, komt alles toch weer op zijn pootjes terecht.

Harrie, de gemoedelijke baas, schokt met zijn forse postuur achter zijn antieke handkar of kruiwagen aan. Hij buit situaties clownesk uit door consequent achter de feiten aan te lopen.
Tara en Dingo zijn energieke werkhonden. ‘Working Kelpie’s’uit Australië, die werkelijk alles willen doen voor de baas. Of ze nu eenden of schapen moeten ophalen, of over een rij kinderen moeten springen, het maakt ze niets uit! Als er maar gewerkt kan worden.
Terwijl Tara op de rug van de baas springt en zijn hoed afpakt, geeft Dingo ondertussen zijn eigen voorstelling. Ook de indische loopeenden, zó uit de lachspiegel weggewaggeld, zorgen voor een verrassend effect.

Een bijzonder leuke voorstelling voor jong en oud. Uitstekend geschikt voor scholen, bedrijven, markten, braderieën en straatfestivals. Duur van de voorstelling ca 30 minuten. Variaties in het programma zijn mogelijk, evenals deelname van bv. een jubilaris, een jarig kind of gewoon iemand uit het publiek.
Ook bestaat de mogelijkheid om de act uit te breiden met een demonstratie hondendressuur, het drijven van schapen of eenden, waarbij ook het publiek betrokken kan worden.

Boeken of een optie plaatsen voor De baas Harrie Harrewar?

Voor meer informatie over De baas Harrie Harrewar kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De baas Harrie Harrewar

Deze act is bekeken door 20894 mensen

Specificaties van De baas Harrie Harrewar

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur
  • Decor: Inclusief
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland