De baas Harrie Harrewar

De baas Harrie Harrewar boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De baas Harrie Harrewar.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Trekkend door veld en beemd, van kermis naar jaarmarkt, probeert Harrie, de klungelige, slome baas de kunstjes van zijn eigenzinnige hondjes aan de man te brengen. Samen brengen zij iets heel leuks.Niet alleen vanwege de kunstjes maar vooral door de komische strijd tussen de goedhartige baas en zijn rusteloze hondjes.

Als het spel gaat beginnen lijkt het aanvankelijk een rustige vertoning. Maar al snel worden de honden enthousiaster en gaan ze steeds meer hun eigen gang. Tja, wie is er nu eigenlijk de baas?
Als dan ook nog de eenden zich waggelend in de strijd mengen, dan dreigt onze baas het onderspit te delven. Maar…door de rust die hij uitstraalt, komt alles toch weer op zijn pootjes terecht.

Harrie, de gemoedelijke baas, schokt met zijn forse postuur achter zijn antieke handkar of kruiwagen aan. Hij buit situaties clownesk uit door consequent achter de feiten aan te lopen.
Tara en Dingo zijn energieke werkhonden. ‘Working Kelpie’s’uit Australië, die werkelijk alles willen doen voor de baas. Of ze nu eenden of schapen moeten ophalen, of over een rij kinderen moeten springen, het maakt ze niets uit! Als er maar gewerkt kan worden.
Terwijl Tara op de rug van de baas springt en zijn hoed afpakt, geeft Dingo ondertussen zijn eigen voorstelling. Ook de indische loopeenden, zó uit de lachspiegel weggewaggeld, zorgen voor een verrassend effect.

Een bijzonder leuke voorstelling voor jong en oud. Uitstekend geschikt voor scholen, bedrijven, markten, braderieën en straatfestivals. Duur van de voorstelling ca 30 minuten. Variaties in het programma zijn mogelijk, evenals deelname van bv. een jubilaris, een jarig kind of gewoon iemand uit het publiek.
Ook bestaat de mogelijkheid om de act uit te breiden met een demonstratie hondendressuur, het drijven van schapen of eenden, waarbij ook het publiek betrokken kan worden.

Boeken of een optie plaatsen voor De baas Harrie Harrewar?

Voor meer informatie over De baas Harrie Harrewar kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De baas Harrie Harrewar

Deze act is bekeken door 27980 mensen

Specificaties van De baas Harrie Harrewar

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur
  • Decor: Inclusief
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van De baas Harrie Harrewar

In mijn act werk ik met honden en met eenden. Ik leer de honden met respect met de eenden om te gaan. In een act met dieren weet je nooit wat er gaat gebeuren. Het blijven dieren die onverwachts ergens op kunnen reageren. Daarbij is het dan belangrijk dat er van de trainer rust uitgaat. Het optreden mag ook nooit ten koste gaan van de dieren. Vandaar dat ik respect voor mijn dieren van groot belang vind.

Tara, Dingo en Misky zijn ‘working Kelpie’s’; het zijn Australische schapendrijvers, echte werkhonden, die alles willen doen voor de baas. Tara Quinn, een teefje, is de oudste van de twee. Ze is geboren in 1997 en nog steeds de baas over Dingo, een reu, geboren in 2003. Ze hebben beide dezelfde moeder.

Tara is een rustige , brave oude dame met een zacht karakter. In het werk echter doet ze niet onder voor Dingo. Tara is altijd heel gemakkelijk te trainen geweest. En nog steeds als ik haar iets leer, pikt ze het snel op. Naast haar grote werklust heeft ze ook een bijzonder rustig karakter. Kinderen die bang zijn voor honden, kunnen in een middagje ‘trainen’ met haar, aan het einde van de middag kunstjes met haar doen.

Dingo is een wildebras. Hij durft alles en is daardoor vaak onbezonnen. Hij is daardoor ook veel moeilijker te trainen dan Tara. Dat is op zich ook een uitdaging. Met hem moet ik alles rustiger doen. Hij werkt zichzelf snel over de kop.

Misky, nu nog pup komt uit Duitsland en is net zoals Tara, ren and tan, maar wat lichter van kleur.
Aanvankelijk dacht ik dat ze erg rustig was maar lijkt steeds meer op Dingo in zijn jonger jaren. We gaan het afwachten. Ze is in ieder geval erg ondernemend.

De eenden waarmee ik werk zijn indische loopeenden. Zo heet het ras althans. Ze lopen uit zichzelf zo rechtop. Niet omdat ik dat ze geleerd zou hebben, zoals men wel eens denkt. Het zijn landeenden; ze kunnen niet vliegen. Deze eenden kunnen 200 eieren per jaar leggen, en ze worden daarom in warmere landen vaak door arme boeren gehouden.

Sinds de zomer van 2009 is Simmer, fries voor zomer, erbij gekomen. Simmer is een muskuseend en haar heb ik tam kunnen krijgen. Zij denkt ook meer dat ze een hond is volgens mij. Niet bang voor de honden en gaat geheel haar eigen gang.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor De baas Harrie Harrewar

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De baas Harrie Harrewar kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.