IJsco Hasan

IJsco Hasan boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van IJsco Hasan.

3 klanten waarderen deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Of het nu de stralende zon van de zomer is, de kleurrijke bladeren van de herfst, de knisperende sneeuw van de winter of de frisse bries van de lente, IJsco Hasan krijgt altijd een warm onthaal bij jong en oud. Zijn optredens met zijn delicate Turkse Maras-ijs grenzen werkelijk aan het ongelooflijke.

IJsco Hasan: De Jonglerende Ijscoman met Magische Vaardigheden

Jongleren, goochelen, lukraak ijs weggeven en het vervolgens weer laten verdwijnen: IJsco Hasan doet het allemaal en hij doet er altijd een schepje bovenop! Zijn vaardigheden als jongleur en goochelaar zijn van een uitzonderlijk niveau. Het publiek wordt betoverd door zijn virtuositeit en de magische trucs die hij met zijn Turkse Maras-ijs uitvoert.

Een Performance om van te Smullen

IJsco Hasan brengt een performance die niet alleen visueel verbluffend is, maar ook de smaakpapillen prikkelt. Zijn Turkse Maras-ijs is van een buitengewone kwaliteit en laat een onvergetelijke smaak achter. Het is niet alleen een traktatie voor het oog, maar ook voor de tong!

Hoog Gewaardeerd en Altijd een Succes

De waardering voor de optredens van IJsco Hasan is buitengewoon hoog. Zijn vermogen om jongleren, goochelen en ijskunst te combineren in één show maakt hem uniek en geliefd bij het publiek. Ongeacht het evenement of de gelegenheid, Hasan weet altijd een zoete nasmaak achter te laten bij het publiek.

Boek IJsco Hasan voor een Betoverende Ervaring

Als u op zoek bent naar een unieke en vermakelijke toevoeging aan uw evenement, dan is IJsco Hasan de artiest die u zoekt. Zijn jongleer- en goochelvaardigheden, gecombineerd met zijn heerlijke Turkse Maras-ijs, zorgen voor een betoverende ervaring voor alle aanwezigen. Boek IJsco Hasan vandaag nog en geniet van een onvergetelijke show die uw gasten zal doen watertanden!

Boeken of een optie plaatsen voor IJsco Hasan?

Voor meer informatie over IJsco Hasan kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor IJsco Hasan

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 1001 Nacht & Oosterse Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 36809 mensen

Specificaties van IJsco Hasan

 • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
 • Decor: Klein decor
 • Afmetingen: 2 x 2 meter
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor IJsco Hasan

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8,3.

Brijn Producties

 • Door: Frank Rijnierse
 • Locatie: Nieuwegein
 • Datum:

Alle punten op het Feedbackformulier gewaardeerd met GOED.

Waardering:

7,0

Joos Hybrid

 • Door: Monique de Keyzer
 • Locatie: Leuven
 • Datum:

Waardering in alles goed / zeer goed.

Waardering:

9,0

Specsavers Zwijndrecht

 • Locatie: Zwijndrecht
 • Datum:

Super geslaagd evenement! Ingevuld door: M.A. Wingerden

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor IJsco Hasan

Voor meer informatie en beschikbaarheid van IJsco Hasan kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.