Shary-An beschikbaar voor festivals!

30/03/2012

Binnen één jaar 4 (radio)hits scoren: Het lijkt onmogelijk, maar Shary-An flikte het! Sinds haar deelname aan The Voice Of Holland gaat de muzikale carrière van de zangeres als een speer.

In 2011 bracht ze haar debuutalbum 'Love Me For Who I Am' uit met daarop de singles 'Six Feet Under' (#9), 'Mr. Know It All' (#22) en 'Try My Love Again' (#28). Ook haar nieuwe single 'Read My Book' (#16) is afkomstig van dit album en het nummer staat op de playlist van o.a. Radio 538, Q-Music, Radio 2 en 100%NL.

Live optredens van Shary-An staan garant voor één brok energie! Dat bewees ze wel tijdens de albumlancering & showcase in Panama, Amsterdam. Haar muziekstijl is het best te omschrijven als (uptempo) pop, soul, R&B en jazz en is daarom perfect geschikt voor de festivals van aankomende zomer. Samen met haar eigen liveband zet Shary-An een knallende show neer van ongeveer 60 minuten. 

Boeking of een optie plaatsen voor Shary-An

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Shary-An kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.