Shary-An

Shary-An boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Shary-An.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Shary-An brak met haar deelname aan de eerste editie van The Voice of Holland door bij het grote publiek.

Hier bereikte de vrolijke verschijning uiteindelijk de halve finale. 

Na haar doorbraak in het populaire programma bewijst Shary-An met haar unieke stemgeluid dat ze geen eendagsvlieg is. Inmiddels heeft de 24-jarige drie albums op haar naam staan en scoorde ze hits met de singles Sixfeet Under, Mr. Know It All en Read My Book. Haar echte radiodoorbraak kwam met het nummer Never Played The Bass.

Na de release van haar EP Good Girl in 2014 heeft de Nederlandse soulzangeres de tijd genomen om zichzelf te herontdekken.

En dat is goed gelukt! Sinds begin 2016 laat Shary-An weer wekelijks van zich horen in Carlo’s TV Café op RTL4 en heeft ze onlangs haarnieuwe single Summer of My Life uitgebracht.

Shary-An geniet momenteel veel airplay op de Nederlandse radio met haar nieuwe single. Zo is Summer of My Life op Radio 2 uitgeroepen tot Topsong en wordt ze regelmatig gedraaid op Radio538, 3FM, Veronica, 100% NL, Radio Decibel en Radio 1. Ook is ze bij meerdere radiostations te gast geweest om haar nieuwe single live te doen, zo was ze o.a. te gast bij Giel Beelen op 3FM en Frank en Vrijdag Show op Radio538.

“Ik geloof serieus dat er plek is voor een act als Shary-An in de Nederlandse charts” (Giel Beelen 3FM)

De energieke Shary-An is klaar om te knallen. De single ‘Summer Of My Life’ is slechts een startschot!

Boeken of een optie plaatsen voor Shary-An?

Voor meer informatie over Shary-An kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Shary-An

Deze act is bekeken door 33918 mensen

Specificaties van Shary-An

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set (tot 800 pers.)
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland