Jennifer Ewbank

Jennifer Ewbank boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jennifer Ewbank.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Iets bijzonders boeken? Jennifer Ewbank promoveert uw event tot een blijvende herinnering. Of het nu gaat om de muzikale omlijsting van uw bedrijfsevent of om een ceremonie tijdens jullie huwelijk. Jennifer weet altijd een gevoelige snaar te raken.

Jennifer Ewbank boeken

Jennifer Ewbank is te boeken als soloartiest met tape, haar babyvleugel en met haar band.

Jullie event en jullie wensen staan voor Jennifer altijd centraal. Zij denkt dan ook graag mee om het tot een onvergetelijk moment te maken.

Boeken of een optie plaatsen voor Jennifer Ewbank?

Voor meer informatie over Jennifer Ewbank kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jennifer Ewbank

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekend door TV shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 68743 mensen

Specificaties van Jennifer Ewbank

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Jennifer Ewbank

Jennifer Ewbank is singer-songwriter, zangeres en pianiste in hart en nieren met een onbegrensde passie voor muziek.

Opgegroeid als dochter van een Britse muzikant, is de zangeres o.a beïnvloed door countrymuziek waarmee zij haar plekje in de muziek heeft gevonden in de combinatie tussen de hedendaagse sounds van de popmuziek met Country en Irish Folk Music.

Ze trad onder andere op in Nederland, België, Finland, Monaco, Engeland en Japan. Daarnaast heeft zij meegewerkt aan de internationale productie van de spectaculaire arenashow van Cirque du Soleil; Peter Pan, The Neverending Story waarin zij in de rol van Tinkerbell, zingend door de Ziggo Dome, Vorst Nationaal te Brussel en het Ahoy in Rotterdam al vliegend vertolkte met o.a het prachtige liedje ; “You Raise me up”
Ook zong zij in het Ahoy voor een oranje massa voor onze eigen koning Willem Alexander, trad ze voor The Voice op in de Heineken Music Hall, tourde zij door Japan en bezocht zij een groot aantal theaters in zowel Nederland als Belgie.


Recent deed Jennifer mee aan het nieuwe RTL4 programma “Better than ever” waar zij in de finale stond.

 

 

VEELZIJDIGE SINGER-SONGWRITER

Jennifer zingt overigens niet alleen vanaf jonge leeftijd, ze schrijft en componeert ook al jaren haar eigen muziek. Zo bracht zij het album 'London Tree' uit, waar naast aantrekkelijke covers ook eigen materiaal op te beluisteren is. Een cd waarin  haar veelzijdigheid als artieste tot uiting komt. Van delicate liedjes als 'Line in a song' en 'Imagine' tot meer upbeat nummers als 'Stars' en '5 More minutes'

De zangeres schakelt zonder veel moeite van gevoelige ballads naar swingende uptempo popmuziek.

Momenteel brengt zij haar tweede single van haar nieuwe EP “Footprints” uit welke zij samen met Femke Weidema en Sander de Groot heeft geschreven en is opgenomen en geproduceerd in Nashville. De EP zal bestaan uit 6 originele nummers waarvan de eerste Single “Footprints” eind September 2021 gelanceerd is. De tweede single “Short way home” is recent uitgekomen. 

 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Jennifer Ewbank

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jennifer Ewbank kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.