Jennifer Ewbank

Jennifer Ewbank boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jennifer Ewbank.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De 24-jarige Jennifer Ewbank komt 17 augustus aanstaande met een nieuwe single ‘A Line In A Song’. Het nummer is afkomstig van haar nog te verschijnen album welke in oktober zal worden uitgebracht door Cloud 9 Music & Head First Productions. Een samenwerkings- verband tussen John Ewbank, Nando Eweg en John Brands.

Jennifer speelt tijdens een 30 minuten durende optreden live op haar piano onder begeleiding van een tape. Jennifer haar genre bestaat uit toegankelijke pop nummers met Ierse en country invloeden. Ze is beïnvloedt door de muziek van Eva Cassidy, The Beatles en Katie Melua.

Boeken of een optie plaatsen voor Jennifer Ewbank?

Voor meer informatie over Jennifer Ewbank kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jennifer Ewbank

Deze act is bekeken door 44819 mensen

Specificaties van Jennifer Ewbank

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set (tot 800 pers.)
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Biografie van Jennifer Ewbank

De 24-jarige Jennifer Ewbank uit Den Haag komt 17 augustus met een nieuwe single ‘A Line In A Song’ die afkomstig is van haar nog te verschijnen album die in oktober zal worden uitgebracht.

Op de leeftijd van 9 jaar zat Jennifer achter de piano en kreeg ook al volop pianolessen. De muziekstukken die ze moest instuderen werden door haar consequent veranderd in eigen versies. Als Jennifer een lied mooi vond, was het voor haar een kleine moeite om deze op gehoor na te spelen. Toen ze ontdekte dat ze dit talent had is ze eigen muziek en teksten gaan schrijven.

Na een half jaar begon ze met zanglessen bij de bekende operazanger Willy Caron. Tussen hen ontstond een bijzondere vriendschap. Naast de zangtechnieken gaf Caron ook levenslessen aan Jennifer en leerde hij haar om gevoelens tot uitdrukking te brengen in haar zang. Naast zanglessen van Caron kreeg ze ook lessen van Nurlaila Karim en Frederike Schonis.

Jennifer heeft altijd al een liefde voor muziek gehad, maar vanaf jongs af aan heeft ze een bijzondere interesse voor Ierse muziek. Daarnaast is Jennifer beïnvloed door de muziek van Eva Cassidy, The Eagles en The Beatles.

De interesse van Jennifer in de techniek rondom een soundstudio en de mogelijkheid om eigen muziek op te nemen was aanleiding om de opleiding ‘Produceren en mixen van muziek’ aan de Soundacademy in Hilversum te gaan volgen. Nu heeft Jennifer haar eigen homestudio waar ze haar eigen muziek kan produceren.

In augustus 2009 ging Jennifer met haar broer John Ewbank aan de slag om een album op te nemen. Voordat dit album het eindstadium bereikte, besloot Jennifer om mee te doen aan het populaire RTL-programma ‘The Voice of Holland’. Jennifer heeft hier een bijzondere en leerzame ervaring opgedaan.

Momenteel is Jennifer druk bezig met optreden en met het opnemen van een nieuw album. Samen met haar broer John en Nando Eweg werken ze hard aan het album. Doormiddel van dit album kan Jennifer laten zien wie ze echt is. Het album zal worden uitgebracht door Cloud 9 Music en Head First Productions en zal in oktober uitkomen.

De wens van Jennifer om haar gevoelens en gedachten over te brengen is binnenkort een feit. Jennifer is een bijzondere zangeres en pianiste waar men nog veel van gaat horen.
 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Jennifer Ewbank

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jennifer Ewbank kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.