Pearl Jozefzoon

Pearl Jozefzoon Inhuren of Boeken? | JB Productions Laura Oldenbroek

Pearl Jozefzoon boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Pearl Jozefzoon.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Popdiva en mezzo-sopraan in één

Pearl Jozefzoon is zangeres, musicalactrice en zangdocente. Ze begon spelenderwijs met zingen in de kerk en werd thuis muzikaal opgevoed door haar broers. Na de havo volgde Pearl het conservatorium in Tilburg, richting Muziektheater. Na in 2008 haar diploma te hebben behaald, speelde ze mee in de theatershow Jeans en daarna in de musicals Hairspray en Legally Blonde, beide geproduceerd door het musicalproductiebedrijf van Albert Verlinde.

In 2010 deed Pearl mee aan het eerste seizoen van The Voice of Holland, waar ze opviel door haar loepzuivere stem en professionele performance. Ze eindigde als tweede. Vanaf dat moment is haar carrière als solo-artiest een feit. Ze stond met Nick & Simon vier keer in een uitverkocht Gelredome met Symphonica in Rosso en won het tv-programma Van Popster tot Operaster.

In 2013 bracht Pearl haar debuutalbum The Time is Now uit, een cross-over tussen pop en klassiek, opgenomen met groot orkest in de beroemde Galaxy Studio's in België. In het voorjaar van 2014 stond Pearl in het theater met een Nederlandstalige bewerking van de Mattheüs Passion, samen met Jan Roth.

Vanaf september 2014 schittert Pearl als hoofdrolspeelster in de musical Dreamgirls. Deze musicalproductie tourt van eind september 2014 tot februari 2015 door heel Nederland.

Pearl Jozefzoon heeft de volgende boekingsmogelijkheden:

  • Standaard tape act
  • Optreden met pianist
  • Gastoptredens
  • Huwelijksceremonies
  • Optredens samen met fanfares en orkesten


 

Boeken of een optie plaatsen voor Pearl Jozefzoon?

Voor meer informatie over Pearl Jozefzoon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Pearl Jozefzoon

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekend door TV shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 30956 mensen

Specificaties van Pearl Jozefzoon

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Pearl Jozefzoon

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pearl Jozefzoon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.