Kim de Boer beklimt Mont Ventoux voor goede doel

11/09/2012

Kim de Boer, bekend van The Voice of Holland, heeft afgelopen zaterdag de Mont Ventoux twee keer beklommen voor het goede doel.

Zaterdag zijn 175 fietsers in Frankrijk de Mont Ventoux opgegaan om fondsen te werven voor hersentumoronderzoek. De top van de berg ligt op 1912 meter hoogte. De voormalig deelneemster aan The Voice of Holland en het Nationaal Songfestival heeft als ambassadrice van Ventoux3 de Mont Ventoux twee keer weten te beklimmen. Kim deed dit samen samen met haar broer en vader voor haar zus, die lijdt aan een hersentumor. "Met het twee keer beklimmen van de Mont Ventoux en als ambassadrice maak ik een verschil doordat ik iets kan doen", vertelt ze tegen RTL Boulevard. "Eén keer was mijn persoonlijke doel, maar eenmaal op de top met de gedachte aan mijn zus en de motivatie van andere deelnemers en vrijwilligers, heb ik de kracht gevonden voor een tweede beklimming." In Nederland overlijden 28 mensen per week aan een hersentumor. Anders dan bij vele andere soorten kanker is dat aantal al vele tientallen jaren niet afgenomen. Met de actie hoopt Kim bij te dragen aan meer geld voor onderzoek en betere behandeling.

Voorlopig levert deze actie 263.000 euro op, maar de teller loopt nog tot 22 september.

Boeking of een optie plaatsen voor Kim de Boer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kim de Boer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.