Ben Saunders

Ben Saunders boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ben Saunders.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Nederland leerde het getatoeëerde fenomeen Ben Saunders kennen als winnaar van de eerste The voice of Holland. Twee albums en veel optredens verder is deze ruwe bolster een allround en soulvol artiest geworden.

Nederland leerde het fenomeen Ben Saunders kennen als winnaar van de eerste The voice of Holland. Zijn eerste album 'You Thought You Knew Me By Now' werd bekroond met een platina award.

Het begrip ruwe bolster, blanke pit is Ben op zijn getatoeëerde lijf geschreven.

Zijn grote voorbeelden zijn afkomstig uit de soul: Luther Vandross, Stevie Wonder en Babyface. Inmiddels heeft Ben zich ontwikkeld tot veelzijdig artiest. Hij speelde met zijn live band op meer dan dertig festivals, sleepte drie TMF awards in de wacht en won de Dutch MTV award. Een succesvolle clubtour sloot hij af in een uitverkocht Paradiso. 

Zijn album 'Heart & Soul' was het startpunt van een prachtige theatertour. De show bevatte zijn grote hits en herkenbare soulklassiekers als 'When A Man Loves A Woman' en 'If You Don't Know Me By Now'. Sinds zijn samenwerking met producer GLOWINTHEDARK kent ook de dance geen geheimen meer voor Ben.

Boeken of een optie plaatsen voor Ben Saunders?

Voor meer informatie over Ben Saunders kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ben Saunders

Deze act is bekeken door 70697 mensen

Specificaties van Ben Saunders

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland