Nieuwe platendeal voor Dean Saunders

06/03/2013

Goed nieuws voor Dean Saunders, de zanger tekende vandaag zijn platencontract.

Een mooie dag voor Dean Saunders. Niet alleen vanwege het zonnige weer, maar vooral omdat hij in Overijssel zijn handtekening zette onder een gloednieuw platencontract.
Dat is toch weer even wat anders dan onderuit gaan op een skischans voor Vliegende Hollanders, waarbij Dean zich zodanig blesseerde dat er een stukje van zijn meniscus moest worden weggesneden.

Dean tekent zijn contract in de studio’s van muziekproducent Edwin van Hoevelaak, geen kleine jongen in het vak. Edwin stond aan de wieg van het succes van Nick & Simon, werkte met Jeroen van der Boom en maakte cd’s met Wolter Kroes.

Dean kan zijn geluk niet op. "Je bent blij als je vader wordt natuurlijk, maar papa moet ook voor zijn gezin zorgen en als je dan bij zulke mensen een recorddeal krijgt, een platencontract bij de grootste in Nederland, ja dan ben je heel blij", aldus een blije Dean aan RTL Boulevard.

 

Boeking of een optie plaatsen voor Dean Saunders

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dean Saunders kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.