Dean Saunders wordt vader.

29/05/2012

Zanger Dean Saunders wordt vader! En rap ook: zijn vriendin is inmiddels al vijf maanden zwanger, dus nog voor het begin van de herfst is de kleine er al...

In De Telegraaf vertelt Dean over de zwangerschap van zijn vriendin Jamie: "Mijn broers Ben en Jamie hebben allebei een kind van vier. En nu gaat het eindelijk voor ons ook gebeuren. Al leek het er in het begin van de zwangerschap even op dat het niet zo was."
Naar het schijnt, dachten artsen namelijk aanvankelijk dat Dean en zijn vriendin een schijnzwangerschap hadden: "Ik kreeg ik al vroeg in mijn zwangerschap de eerste echo. Daarop dachten de specialisten een leeg eizakje te zien, een zogeheten ’windei’", zo vertelt Jamie. Maar gelukkig voor het stel bleek dat niet zo te zijn, en inmiddels zijn de twee dus al ruim op weg om hun eigen gezinnetje te stichten: Jamie is al vijf maanden zwanger.

Naast de komst van de kleine staat er nog een ingrijpende verandering gepland, want de twee gaan ook meteen flink ruimer wonen. Dean: "We hebben in de buurt van Hoorn een vrijstaand huis op duizend vierkante meter grond gekocht. En we hebben meteen een klimtoestel met glijbaan neergezet. En er komt een aanlegsteiger voor een bootje. Natuurlijk wordt dat afgeschermd met een hekje. Dit huis biedt ons alles wat we nodig hebben om een gezin groot te brengen", vertelt Saunders.

"Het is grappig dat je nu anders begint te kijken naar alles", vertelt hij. "Je beseft dat je straks niet zomaar meer de deur uit kunt lopen en kunt doen wat je wilt. Er rekent een mensje op je. Maar ik ben er enorm aan toe om die verantwoordelijkheid te dragen."

Bron: RTL Boulevard

Boeking of een optie plaatsen voor Dean Saunders

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dean Saunders kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.