Dean Saunders

Dean Saunders boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Dean Saunders.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Als leadzanger van de populaire coverband ‘Goet-Foud’ blijft Dean Saunders bezig met zijn grootste passie. Met covers van onder andere Bon Jovi, Elvis Presley en Robbie Williams reist de band van podium naar podium. Als Dean zich in 2010 opgeeft voor Popstars, en in januari van dit jaar als winnaar van de talentenshow van SBS 6 uit de bus komt, betekent dit ook het einde van de band. De start van een solocarriere is gemaakt.

Start solo carrière na winnen talentenshow Popstars

In 2011 verschijnt zijn debuutsingle You And Me Both. Deze single staat wekenlang genoteerd in de Single Top 100. Met singles als Ik Wil Vannacht Bij Je Slapen, Je Raakt Me Zo, 1,2,3 en Dans Met Mij is Dean veel te horen op de Nederlandstalige radio zenders. De single Layla in samenwerking met Tata Mirando is ook weer in de geheel eigen “ik” sound van Dean waarbij de gypsy sound niet kan ontbreken. De single Neem Je Mij Dan Mee is een lekkere zomerse plaat geworden.
Zijn single 'Kom Maar Dichterbij' is een remake van Culture Club (Boy George) - Karma Chameleon een herkenbare zomerse feelgood plaat. De zomer single "Ik Kies Voor Mezelf' is wederom een wereldhit omgedoopt in een Dean plaat.

Deannders is oa. bekend van

  • Winnaar Popstars
  • RTL 4-programma ‘Alles voor de Band’
  • Hits: o.a. You And Me Both
  • Ik Wil Vannacht Bij Je Slapen
  • Je Raakt Me Zo,1,2,3
  • Dans Met Mij

Boeken of een optie plaatsen voor Dean Saunders?

Voor meer informatie over Dean Saunders kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Dean Saunders

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 73134 mensen

Specificaties van Dean Saunders

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Dean Saunders

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

W.V. Groot Winkelcentrum Overvecht

  • Door: Carla van Elk
  • Locatie: Utrecht
  • Datum:

Super; geweldig feestje geweest! Mede door deze geweldige artiest en de goede organisatie en samenwerking met alle medewerkers van JB!

Waardering:

9,0

Biografie van Dean Saunders

Dean Saunders, de winnaar van Popstars 2011 wordt op 9 januari 1981 geboren in Londen. Vijf jaar later verhuist hij samen met zijn ouders en broers Ben en Jamie naar Nederland. Vader Saunders start een tattooshop in Alkmaar, en de broers doorlopen hun schooljaren in Hoorn. Na zijn opleiding komt Dean te werken in het import- en exportbedrijf van zijn oom, waar hij verantwoordelijk is voor de in- en verkoop. Naar eigen zeggen een wereldbaan, en naast het zingen een grote passie voor Dean.

Dat het hart van de jonge Dean bij muziek ligt, wordt al snel duidelijk als hij samen met zijn muzikale vader en de inmiddels ook bekende broer Ben op zijn 13e praktisch alle talentenjachten afloopt. Met succes, want er worden in die perioden diverse prijzen in de wacht gesleept. De landelijke doorbraak laat echter nog even op zich wachten, deze komt er pas in 2000, als beide broers uit duizenden deelnemers worden verkozen om deel uit te maken van de formatie ‘Follow That Dream’. Deze band vloeit voort uit het RTL 4-programma ‘Alles voor de Band’, en scoort meteen een Top 10-hit. Na anderhalf jaar blijkt de band geen lang leven beschoren en focussen Dean en Ben zich op hun eigen toekomst.

Als leadzanger van de populaire coverband ‘Goet-Foud’ blijft Dean Saunders bezig met zijn grootste passie. Met covers van onder andere Bon Jovi, Elvis Presley en Robbie Williams reist de band van podium naar podium. Als Dean zich in 2010 opgeeft voor Popstars, en in januari van dit jaar als winnaar van de talentenshow van SBS 6 uit de bus komt, betekent dit ook het einde van de band. De start van een solocarriere is gemaakt.

En het blijkt een bliksemstart, want Dean scoort onmiddellijk een dikke nummer 1-hit met zijn single ‘You And I Both’. Vanaf dat moment gaat alles voor Dean in sneltreinvaart: een agenda boordevol optredens, diverse uitnodigingen om aan te schuiven in de bekende tv-programma’s en met een aantal nieuwe singles op komst, een vooruitzicht op een spectaculaire carriere!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Dean Saunders

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dean Saunders kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.