Ganzenhoedsters

Ganzenhoedsters boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ganzenhoedsters.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Onze ganzenhoed(st)ers (in stijl gekleed) nemen hun koppel ganzen (7- 10 stuks) mee om deze meerdere keren over de markt wandelen. Onderweg stoppen zij om vragen van toeschouwers over het hoeden te beantwoorden of gewoon om de mooie boerenganzen te laten zien.

Speciale thuisbasis voor de Ganzen

We nemen een sfeervolle thuisbasis van houten hekken en stro voor de ganzen mee, waar vandaan wij iedere keer vertrekken. In de rustmomenten voor de ganzen kunt u hun natuurlijke gedrag van rusten, met elkaar omgaan, de verzorging van hun vederpak van dichtbij bekijken.

Boeken of een optie plaatsen voor Ganzenhoedsters?

Voor meer informatie over Ganzenhoedsters kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ganzenhoedsters

Deze act is bekeken door 15734 mensen

Specificaties van Ganzenhoedsters

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,75 per km. vanaf Appeltern (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Ganzenhoedsters

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ganzenhoedsters kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.