De Buiktekenaar

De Buiktekenaar boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Buiktekenaar.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Radboud Wanders tekent karikaturen op een T-shirt dat hij zelf draagt. In vier minuten tekent hij op zijn buik (op het shirt) een snelportret in kleur, helemaal op gevoel, zonder op het shirt te kijken! Het model kan ondertussen wél zien wat er getekend wordt! Na de zwarte lijnen wordt de tekening ook ingekleurd. Dit gebeurt met textielkrijt. Nadat dit krijt is gestreken, is het T-shirt wasvast geworden.

Er kan rondgelopen worden met een karretje met materialen, maar de artiest kan ook gewoon op een vaste plaats staan.

Bij het buiktekenen zijn de T-shirts inbegrepen. De shirts zijn van zeer goede kwaliteit en bovendien 100% ecoligisch gefabriceerd! Er zit een strijk- en wasvoorschrift in, zodat de tekening behouden zal blijven. Aan de zijkant zit in principe een kaartje met buiktekenaar.nl. Logo's kunnen op de T-shirts gedrukt worden door een externe drukker.

 

Boeken of een optie plaatsen voor De Buiktekenaar?

Voor meer informatie over De Buiktekenaar kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Buiktekenaar

Deze act is bekeken door 19203 mensen

Specificaties van De Buiktekenaar

  • Tijdsduur: 2 x 60 minuten, 4 uur aaneengesloten
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,30 per km. vanaf Utrecht (vise versa)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Buiktekenaar

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Buiktekenaar kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.