Tenenlezen - Heb jij lange tenen

Tenenlezen - Heb jij lange tenen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Tenenlezen - Heb jij lange tenen.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Moet jij op je tenen lopen in het leven? Heb jij lange tenen? Of sta je vaak op andermans tenen? Je voeten vertellen het! Arlette leest de tenen van uw gasten en geeft hen inzicht in hun karakter, gedrag en persoonlijkheid. Elke teen reflecteert een bepaalde emotie of energie. Zo laten de tenen van je rechtervoet zien hoe je met rationele zaken omgaat en laten de tenen van je linkervoet hoe je met emotionele zaken omgaat.
Durft u de stoute schoen uit te trekken?

Achtergrond

Tenen lezen is ontwikkeld door journalist en ex-radioman Imre Somogyi. Samen met zijn vrouw Margriet interviewde hij in vijftien jaar honderden mensen op stranden, in sauna's en waar zich verder maar de gelegenheid tot tenen kijken voordeed. Geleidelijk aan ontdekten zijn de betekenis van de verschillende vormen en standen van tenen en konden zij relaties leggen tussen het beeld dat tenen aanbieden en de karakters en gedragingen van mensen. De vorm van tenen krijgt een mens mee, maar de stand wordt grotendeels bepaald door hoe men met prikkels van buitenaf omgaat.Tenenlezen - Heb jij lange tenen?

Dit entertainment komt het best tot zijn recht op een locatie met zo min mogelijk geluid.

Soorten entertainment

1 op 1 entertainment
Groepsentertainment (workshops, groepsgrootte 25 personen)


 

Boeken of een optie plaatsen voor Tenenlezen - Heb jij lange tenen?

Voor meer informatie over Tenenlezen - Heb jij lange tenen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Tenenlezen - Heb jij lange tenen

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Spiritueel Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22327 mensen

Specificaties van Tenenlezen - Heb jij lange tenen

  • Tijdsduur: 4 uur ( 2 sets van 1 uur )
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: exclusief reiskosten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Tenenlezen - Heb jij lange tenen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Tenenlezen - Heb jij lange tenen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.