Numerologie - Goochelen met getallen

Numerologie - Goochelen met getallen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Numerologie - Goochelen met getallen.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Numerologie – Goochelen met getallen

Numerologe Mary-Lene vertelt uw gasten aan de hand van hun geboortedatum en hun persoonlijke getallen over hun talenten en wezenlijke eigenschappen. Uw gasten krijgen inzicht in hun zielsverlangen en hoe zij daar naar kunnen leven. Dat geeft ook de rode draad aan in hun leven, de basis voor het vinden van hun passie en het leven van hun dromen.

Uw gasten krijgen inzicht in relaties met anderen, hun sterke punten en ook levenslessen. Tevens vertelt Mary-Lene met welke energieën zij in het verleden, heden en toekomst te maken hebben en hoe zij daar mee om kunnen gaan.

Door haar ervaring als coach en door het invoelen kan Mary-Lene handvatten bieden om bewuste keuzes te maken en daarvoor verantwoordelijkheid te nemen. Een numerologieconsult geeft verdieping en inzicht in leven, werk en in relatie met anderen. Ieder consult duurt ongeveer 10 minuten.

Dit entertainment komt het best tot zijn recht op een locatie met zo min mogelijk geluid.

Soorten entertainment

1 op 1 entertainment

Groepsentertainment (workshops, groepsgrootte 25 personen)

Boeken of een optie plaatsen voor Numerologie - Goochelen met getallen?

Voor meer informatie over Numerologie - Goochelen met getallen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Numerologie - Goochelen met getallen

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Spiritueel Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 17754 mensen

Specificaties van Numerologie - Goochelen met getallen

  • Tijdsduur: 4 uur ( 2 sets van 1 uur )
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: exclusief reiskosten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Numerologie - Goochelen met getallen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Numerologie - Goochelen met getallen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.