Handtaslezen - Annie, mag ik je tassie ff zien.

Handtaslezen - Annie, mag ik je tassie ff zien. boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Handtaslezen - Annie, mag ik je tassie ff zien..

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Annie, mag ik je tassie ff zien?

Wat is dat toch met vrouwen en hun tas. Of moeten we het hebben over tassen? En vergeet niet; een tas is niet zomaar een tas. Een clutch, een schoudertas, een damestas. De tas komt in vele hoedanigheden.

Daarnaast toont een handtas identiteit. Daarom hebben veel vrouwen er meer dan één. Tassen zijn zeker niet tijdloos. Het is een modeartikel dat ook nog eens bij de kleding en bij voorkeur de schoenen moet passen. Daarnaast brengen nieuwe tijden ook nieuwe spullen. Zo hebben de huidige handtassen handige vakjes voor bijvoorbeeld een mobiele telefoon.

Wikipedia vermeldt dat een handtas veelal relatief klein is, maar vaak toch groot genoeg om er veel kleine spullen in te vervoeren. Wat ‘vervoert’ een gemiddelde vrouw eigenlijk in haar handtas? En wat zegt deze inhoud over de eigenaar? Wel eens bij stilgestaan? Nieuwsgierig?

Tijdens uw evenement is onze handtaslezeres er dan ook niet om alle fantastische uitvoeringen van handtassen te bewonderen maar om op basis van de inhoud een helder beeld te scheppen over de eigenares. Met respect en humor geeft zij nieuwe inzichten.

Dit entertainment komt het best tot zijn recht op een locatie met zo min mogelijk geluid.

Soort entertainment

1 op 1 entertainment, uitstekend geschikt voor wellness/lounge concepten
Groepsentertainment (maximaal 15 personen)

Boeken of een optie plaatsen voor Handtaslezen - Annie, mag ik je tassie ff zien.?

Voor meer informatie over Handtaslezen - Annie, mag ik je tassie ff zien. kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Handtaslezen - Annie, mag ik je tassie ff zien.

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Spiritueel Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 16388 mensen

Specificaties van Handtaslezen - Annie, mag ik je tassie ff zien.

  • Tijdsduur:
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: exclusief reiskosten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Handtaslezen - Annie, mag ik je tassie ff zien.

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Handtaslezen - Annie, mag ik je tassie ff zien. kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.