Astrologie - De love guru

Astrologie - De love guru boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Astrologie - De love guru.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Astrologie – de love guru

Liefdesvragen? Bezoek de LOVE guru!
Nieuwsgierig naar de kwaliteit van je relatie? Vragen over de liefde? Kom met je partner (of alleen) naar de LOVE guru en laat jullie liefdeshoroscoop maken. Is de relatie gebaseerd op passie of kameraadschap? Wat is jullie gezamenlijke kracht? Hoe los je de strijdpunten op? Is het een liefde voor even of een liefde voor het leven? Op een integere en opbouwende manier kijkt de astroloog naar je relatie. Wat kun je van elkaar leren? Dingen die je zelf misschien niet had bedacht, maar waarbij de sterren inzicht geven!

Over de LOVE guru
De LOVE guru werkt met een vorm van astrologie waarin niet alleen de bekende liefdesplaneet Venus een rol speelt, maar ook de planeet Chiron, die alles te maken heeft met onvoorwaardelijke liefde. Chiron speelt vaak een belangrijke rol in relaties waarin partners elkaar herkennen als soulmates. Als je begrijpt waarom de relatie met een soulmate soms ingewikkeld lijkt, kun je leren om er beter mee om te gaan en het beste uit elkaar te halen.

Dit entertainment komt het best tot zijn recht op een locatie met zo min mogelijk geluid.

Soorten entertainment
1 op 1 entertainment, koppelentertainment
Groepsentertainment (workshops, groepsgrootte 25 personen)

Boeken of een optie plaatsen voor Astrologie - De love guru?

Voor meer informatie over Astrologie - De love guru kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Astrologie - De love guru

Deze act is bekeken door 12777 mensen

Specificaties van Astrologie - De love guru

  • Tijdsduur: 4 uur ( 2 sets van 1 uur )
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,30 per gereden km. va. Alphen aan den Rijn.

Boeking of een optie plaatsen voor Astrologie - De love guru

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Astrologie - De love guru kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.