Handlezen - Laat je handen spreken

Handlezen - Laat je handen spreken boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Handlezen - Laat je handen spreken.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Handlezen – Laat je handen spreken!

Met haar warme en uitgesproken charmante verschijning laat handlezeres Cy niemand onberoerd. Zij kent de betekenissen van de lijnen in de handen, waaruit het karakter en de levensloop van gasten spreken. Na een handlezing kijken uw gasten voor altijd anders naar hun handen én naar die van anderen. Een handanalyse biedt een heldere kijk op het leven en de mogelijkheden voor de toekomst.

Cy heeft een scherpe en frisse blik, waarmee ze uw gasten verrast en betovert. Handlezen is leuk en zeer verrassend. Talenten en kwaliteiten zijn zichtbaar, net als valkuilen, hoe het leven, de liefde en de relatie zich ontwikkelen, en welk type werk past. Het staat in handen geschreven. Met een nieuwe beslissing in het leven veranderen de handen mee. Toekomst voorspellen is dan ook geen onderdeel van een lezing, iedereen neemt zelf beslissingen die het leven vormgeven; het leven ligt letterlijk in onze eigen handen. Cy leest zo’n 6 tot 10 mensen per uur de hand.

Cy combineert de traditionele handlijnkunde met inzichten uit psychologie, holistische geneeskunde en andere intuïtieve methoden.

Cy kijkt naar:

  • de hartlijn; deze lijn wordt als een indicatie gezien voor zaken die te maken hebben met het hart, zowel in metaforische als fysieke zin. De lijn geeft aanwijzingen over emotionele stabiliteit, romantische perspectieven, gevoelens en de conditie van het hart;
  • de hoofdlijn; deze lijn onthult informatie over iemands geest, zijn intelligentie, hoe hij werkt, communiceert en zijn vermogen tot kennisverwerving;
  • de levenslijn; deze lijn representeert iemands vitaliteit, fysieke gezondheid en algemeen welzijn. Van deze lijn wordt ook aangenomen dat zij de belangrijkste koersveranderingen en gebeurtenissen in iemands leven weergeeft.

Cy kijkt niet alleen naar de lijnen in de hand, maar ook naar de vorm van de handen en de vingers. Hiermee komt Cy tot een verrassende en doeltreffende analyse en biedt ook handvatten om de uitdagingen aan te gaan.

Dit entertainment komt het best tot zijn recht op een locatie met zo min mogelijk geluid.

  • Soorten entertainment
  • 1 op 1 entertainment
  • Groepsentertainment (workshops, groepsgrootte 25 personen)

Boeken of een optie plaatsen voor Handlezen - Laat je handen spreken?

Voor meer informatie over Handlezen - Laat je handen spreken kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Handlezen - Laat je handen spreken

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Spiritueel Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19155 mensen

Specificaties van Handlezen - Laat je handen spreken

  • Tijdsduur: 4 uur (2 sets van 1½ uur)
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,30 per gereden km. va. Alphen aan den Rijn.
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Handlezen - Laat je handen spreken

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Handlezen - Laat je handen spreken kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.