Aurafotografie - Je staat er gekleurd op

Aurafotografie - Je staat er gekleurd op boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Aurafotografie - Je staat er gekleurd op.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Aurafotografie – Je staat er gekleurd op!

Aurafotografie zet de tongen in beweging. Gasten voeren onmiddellijk gesprekken, die u tot voor kort voor onmogelijk hield. Het verrassingseffect is dermate groot, dat de energie van deze act nog lang voelbaar blijft.

Aurafotografie staat voor entertainment met effect. Het geheim schuilt in de speciale foto, die de aura-entertainers maken. Op deze foto wordt niet alleen uw gast zichtbaar, maar ook zijn persoonlijke energieveld in kleur. Dit zet uw gasten letterlijk in een ander daglicht. Eigenschappen en competenties worden zichtbaar en bieden een handvat voor een spraakmakend evenement. Ieder consult vraagt ongeveer 3 minuten.

Natuurlijk krijgen uw medewerkers de aurafoto mee naar huis, ingelijst in een kader met uitleg over de aurakleuren. Deze kaart biedt tevens ruimte voor plaatsing van uw bedrijfslogo of bedrijfsboodschap.

De aura-foto verbindt

Vanwege het spannende karakter van deze act is dit hét entertainment om het wij-gevoel onder medewerkers te versterken en bezorgt u bovendien waardevolle informatie voor uw organisatie. U krijgt beter zicht op aanwezig talent!

Dit entertainment komt het best tot zijn recht op een locatie met zo min mogelijk geluid.

Boeken of een optie plaatsen voor Aurafotografie - Je staat er gekleurd op?

Voor meer informatie over Aurafotografie - Je staat er gekleurd op kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Aurafotografie - Je staat er gekleurd op

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Spiritueel Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24882 mensen

Specificaties van Aurafotografie - Je staat er gekleurd op

  • Tijdsduur: 4 uur ( 2 sets van 1 uur )
  • Reiskosten: € 0,30 per gereden km. va. Alphen aan den Rijn.
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Aurafotografie - Je staat er gekleurd op

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Aurafotografie - Je staat er gekleurd op kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.