Gelaatkunde - Jouw gezicht spreekt boekdelen

Gelaatkunde - Jouw gezicht spreekt boekdelen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Gelaatkunde - Jouw gezicht spreekt boekdelen.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De ogen zijn de vensters van de ziel; ze weerspiegelen onze innerlijke gevoelens. De vorm van de mond vertelt hoe belangrijk praten voor ons is. Misschien onderdrukken wij onze gevoelen of zijn wij er juist open over? En de neus vertelt ons over onze wil en onze communicatie. Vertel je alles, of zwijg je? En wat betekent dan een grote of een kleine neus, een wipneus of juist een haviksneus? En hoe doen mijn kin en kaak mee met wat mijn neus wil?

Gelaatkunde – jouw gezicht spreekt boekdelen!

In 10 minuten vertelt Joy jouw gasten over hun gelaatstrekken en wat deze betekenen. Zij vertelt jouw gasten over hun sterke en zwakke punten. Ze geeft hen antwoord op de vragen ‘Wie ben ik’ , ‘Wat wil en kan ik’, ‘Heb ik het leven dat bij mij past’, ‘Heb ik het werk dat bij me past’. Verbaasd en geraakt zullen zij het tafeltje van Joy verlaten.
Door te kijken naar de uiterlijke vormen van schedel en gezicht, maakt Joy vliegensvlug en doeltreffend een karakteranalyse van uw gasten. Zij zullen de analyse als verhelderend en prettig ervaren en gaan met een goed gevoel en met meer inzicht weg. Hier zal nog lang over worden nagepraat op uw feest!

Dit entertainment komt het best tot zijn recht op een locatie met zo min mogelijk geluid.

Soorten entertainment

  • 1 op 1 entertainment
  • Groepsentertainment (workshops, groepsgrootte 25 personen)

Boeken of een optie plaatsen voor Gelaatkunde - Jouw gezicht spreekt boekdelen?

Voor meer informatie over Gelaatkunde - Jouw gezicht spreekt boekdelen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Gelaatkunde - Jouw gezicht spreekt boekdelen

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Spiritueel Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19838 mensen

Specificaties van Gelaatkunde - Jouw gezicht spreekt boekdelen

  • Tijdsduur: 4 uur ( 2 sets van 1 uur )
  • Leeftijd: vanaf 16 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: exclusief reiskosten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Gelaatkunde - Jouw gezicht spreekt boekdelen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gelaatkunde - Jouw gezicht spreekt boekdelen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.