Aura lezen - Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet

Aura lezen - Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Aura lezen - Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Aura lezen – Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet!

Auralezeres Joyce kijkt naar de aura van uw gasten en vertelt hen wie ze zijn, wat er op dit moment speelt in hun leven en wat hun talenten zijn. Hoe zij dit kan? Zij leest het energieveld – de aura – van mensen, zonder voorkennis of instrumenten, en haalt daar waardevolle informatie uit. Met haar helderziendheid stemt zij zich af op de gast en ‘weet’ zodoende wie ze voor zich heeft. In een korte maar krachtige reading weet zij binnen tien minuten uw gasten te raken en te verbazen.
Een reading van Joyce is verrassend en zorgt altijd voor verwonderde blikken. Ongeloof, en reacties als ‘hoe kan ze dat nou weten?’ zijn niet van de lucht. Joyce geeft inzicht, helderheid en handvatten om het leven ten volste te leven. Een aanrader voor uw feest! Joyce leest 6 tot 8 mensen per uur.

Over de aura
Aura's worden in de hedendaagse literatuur omschreven als een energieveld dat het menselijk lichaam omgeeft. Het veld bestaat uit meerdere lagen en worden door helderzienden waargenomen als een gekleurde uitstraling die gewoonlijk minstens 30 centimeter ver reikt.

Dit entertainment komt het best tot zijn recht op een locatie met zo min mogelijk geluid.

Boeken of een optie plaatsen voor Aura lezen - Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet?

Voor meer informatie over Aura lezen - Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Aura lezen - Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Spiritueel Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 18376 mensen

Specificaties van Aura lezen - Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet

  • Tijdsduur: 4 uur (2 sets van 1½ uur)
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,30 per gereden km. va. Alphen aan den Rijn.
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Aura lezen - Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Aura lezen - Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.