Astrologie - Het staat in de sterren geschreven

Astrologie - Het staat in de sterren geschreven boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Astrologie - Het staat in de sterren geschreven.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Astrologie -‘Het staat in de sterren geschreven’

Het staat in de sterren geschreven! Laat uw gasten hemels verrassen door Margaretha, astrologe. Met behulp van haar computer en speciale software tovert Margaretha in een handomdraai de geboortehoroscoop van uw gasten tevoorschijn. Ieder mens heeft een eigen, unieke horoscoop. Deze horoscoop wordt gemaakt met behulp van geboortegegevens, zoals de tijd, plaats en datum. In de geboortehoroscoop leest Margaretha informatie over beroep, geschiedenis, relaties en financiën. Een horoscoop geeft ook aan waar tegenslag of tegenstand verwacht kan worden.
In haar korte, krachtige consult vertelt zij wat hun bestemming kan zijn en wat hen in het hier en nu bezig houdt. Keer op keer verlaten gasten verrast en verbaasd haar tafeltje. Een absolute aanrader voor uw feest!
De horoscoop wordt weergegeven in een cirkel, verdeeld in de 12 tekens van de onze dierenriem (huizenstelsel), waarop de hemellichamen (behalve de aarde) worden weergegeven. Margaretha legt op haar unieke manier verbanden tussen:

 de persoonlijke attributen van de hemellichamen: zon, maan, Mercurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus en Neptunus en Pluto voor ieder mens
 de maansknopen, de ascendant, en midhemel waarmee de eigen oerkwaliteiten en uitdagingen zichtbaar worden
 uitdagingen

Dit entertainment komt het best tot zijn recht op een locatie met zo min mogelijk geluid.

Soorten entertainment
1 op 1 entertainment
Groepsentertainment (workshops, astrospel)

Boeken of een optie plaatsen voor Astrologie - Het staat in de sterren geschreven?

Voor meer informatie over Astrologie - Het staat in de sterren geschreven kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Astrologie - Het staat in de sterren geschreven

Deze act is bekeken door 13577 mensen

Specificaties van Astrologie - Het staat in de sterren geschreven

  • Tijdsduur: 4 uur ( 2 sets van 1 uur )
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: exclusief reiskosten

Boeking of een optie plaatsen voor Astrologie - Het staat in de sterren geschreven

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Astrologie - Het staat in de sterren geschreven kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.