Gebroeders Ko scoren dubbele hit in Duitsland.

28/07/2011

Het gaat momenteel meer dan uitstekend met de Gebroeders Ko. In eigen land staat het duo al jaren aan de top in het feestgenre, maar ook Duitsland ligt inmiddels al aan hun voeten.

Als Ko & Ko scoort het tweetal momenteel twee hits bij onze oosterburen. Zo staat ‘Schatzi, schenk mir ein Foto’, de Duitse versie van ‘Schatje, mag ik je foto’, waarop het duo te horen is met Mickie Krause, deze week op nr. 40 in de Duitse singlelijst. Na één week prijkt de nieuwe single ‘Helikopter’, in samenwerking met Markus Becker, bovendien al op nr. 52. Dit laten de Gebroeders Ko vandaag enthousiast weten.

Bovendien melden de feestartiesten een primeur in handen te hebben, aangezien nog niet eerder twee door Nederlandse artiesten geschreven en gezongen nummers tegelijkertijd in de Duitse hitlijsten genoteerd stonden. De heren verwachten derhalve dan ook dat beide nummers nog zullen strijden om de koppositie in Duitsland. Ter promotie zijn de Gebroeders Ko aanstaande zondag om 11:00 uur te zien bij de ZDF. Op 26 augustus wacht hen bovendien een optreden op de MDR.

In Nederland lanceerde het duo vorige week hun nieuwe single ‘Alleen maar schoenen aan’, gebaseerd op de bekende reclame van Zalando. Ook uit Duitsland is al interesse getoond voor dit nieuwe nummer, maar na hun samenwerkingen met Mickie Krause en Markus Becker zullen ze dat lied in Duitsland zelf uitbrengen als Ko & Ko.

Boeking of een optie plaatsen voor Gebroeders Ko

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gebroeders Ko kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.