Gebroeders KO. Nieuwe single: 'Niet uit Volendam'

18/11/2013

Ton en Gerard Koopmans hebben het nummer al in 2011 geschreven en het toen onder de naam 'Huisman en van Diepen' uitgebracht waarop zij waanzinnig veel positieve reacties hebben gehad. 
 
Het idee voor het lied is eigenlijk ontstaan door de reacties uit het land op de successen van hun liedjes en doordat hun woonplaats Raamsdonksveer, door de aanwezigheid van de vele artiesten, ook wel eens het Volendam van het Zuiden wordt genoemd. Lees meer op onze website!
 
Bekijk hieronder de videoclip van 'Niet uit Volendam.'

KO & KO = 100% Oktoberfest Ambience

De Gebroeders KO hebben de afgelopen jaren vele Hits gescoord in Duitsland en hebben besloten om een Duits half uurtje te gaan aanbieden speciaal voor de Oktoberfesten in Nederland en België.

De Gebroeders Ko zullen in het Duits halfuurtje hun eigen Duitse Hits, aangevuld met enkele andere Duitse krakers, ten gehore brengen.
 
Omdat de Gebroeders KO in Duitsland bekend zijn onder de naam KO & KO presenteren zij zich als: GEBROEDERS KO sind KO & KO
 
Jetzt buchen “Eine halbe Stunde KO & KO“ die Original Sänger von:
 
- Schatzi Schenk Mir Ein Foto 
- Nur Noch Shuhe An
- Helikopter
- Ich Liebe Ananas
- Die Hände Hoch
- Und viele andere Hits
 
KO & KO = 100% Oktoberfest Ambience
 

 

Boeking of een optie plaatsen voor Gebroeders Ko

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gebroeders Ko kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.