Nederpopzanger Harm Rikken

Nederpopzanger Harm Rikken boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Nederpopzanger Harm Rikken.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Eindelijk iets anders dan de zoveelste après-ski zanger. Harm Rikken is al op jonge leeftijd bezig met muziek maken. Zijn warme stemgeluid en hoog entertainmentgehalte valt dan ook bij veel mensen in de smaak. Na een aantal jaren pianoles en zangles wordt Harm al snel de vaste zanger van de Mega Party Roadshow.

Harm Rikken zingt door heel Nederland

Harm zingt in Nederlands bekendste zalen en discotheken en staat al snel met bekende artiesten op een podium. Na een aantal jaar komt Harm er steeds meer achter dat zijn hart bij “nederpop” ligt. Hij wordt leadzanger bij een bekende Nederpopband, ruim drie jaar toert hij door het land. Tijdens zijn optredens zingt Harm nummers van o.a. de Dijk, Blof, Frank Boeijen, Vof de Kunst, Volumia en de Scene. Harm Rikken boeken is echt "kicken".

De weg naar het ontwikkelen van Harm zijn eigen nederpop - repertoire en het definitief doorbreken in Nederland zal dus niet lang op zich laten wachten……….

Boeken of een optie plaatsen voor Nederpopzanger Harm Rikken?

Voor meer informatie over Nederpopzanger Harm Rikken kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Nederpopzanger Harm Rikken

Deze act is bekeken door 68548 mensen

Specificaties van Nederpopzanger Harm Rikken

  • Tijdsduur: 1 x 40 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Nederpopzanger Harm Rikken

Harm is geboren en getogen in Tiel. Dit talent ontpopte zich op zesjarige leeftijd. Omringd door zijn muzikale familie bestaat zijn leven al snel uit zingen en muziek maken. Harm wilde elk podium op dat hij zag. In zijn schoolperiode is de zanger al vaak te bewonderen tijdens musicals en playbackshows.

Tijdens zijn tijd op de middelbare school groeit zijn liefde voor zingen. Harm werd geïnspireerd door Frank Boeijen en Elvis Presley. Gefascineerd door hun muziek waagt hij zijn eigen poging. Door diverse talentenjachten maken steeds meer mensen kennis met het talent van Harm. Hij wordt een bekend gezicht op feesten en partijen. In 1994 komt zijn grote doorbraak dichtbij. Hij treedt op in het Marcanti Plaza. Uiteindelijk is hij zingende "publieksopwarmer" voor de Mega Party Hitkrant Roadshow. Dit groeit uit naar een tour van twee jaar. Hij treedt op in bekende discotheken. In de Amsterdamse Melkweg en de Rai staat hij naast bekende artiesten, zoals T-Spoon, Haddeway en Edsilia Rombley. Hiernaast werkt hij samen met presentatoren als Tim Immers en Mike Starink.

Harm stopt met de Roadshow en gaat op zoek naar zijn passie. Hij verruilt zijn pianolessen voor zanglessen en doet audities bij een aantal bands. Zijn keuze valt op nederpopcoverband " Het Pact". Hij voelt zich vanaf het eerste moment thuis. Harm vind het heerlijk om in zijn moedertaal te zingen. Na drie jaar bekende nummers te hebben gezongen van onder andere De Dijk, Bløf, Frank Boeijen, The Scene en Vof De Kunst op de Nederlandse podia, besluit de zanger solo verder te gaan als nederpopzanger.

In maart 2007 neemt Harm zijn eerste single op. " Zomer in Zweden" is geschreven door Martin Nijdam en Bert Visser, waar het persoonlijk en muzikaal direct klikt. Zijn Nederlandse repertoire is gezet. "Zomer in Zweden" wordt snel opgepakt door diverse landelijke - en plaatselijke radiozenders, het Tros Sterrenkanaal en TV Oranje. Naast zijn vele optredens is Harm druk bezig met het uitbrengen van zijn tweede single.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Nederpopzanger Harm Rikken

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nederpopzanger Harm Rikken kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.