Nederpopzanger Harm Rikken

Nederpopzanger Harm Rikken boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Nederpopzanger Harm Rikken.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Eindelijk iets anders dan de zoveelste après-ski zanger. Harm Rikken is al op jonge leeftijd bezig met muziek maken. Zijn warme stemgeluid en hoog entertainmentgehalte valt dan ook bij veel mensen in de smaak. Na een aantal jaren pianoles en zangles wordt Harm al snel de vaste zanger van de Mega Party Roadshow.

Harm Rikken zingt door heel Nederland

Harm zingt in Nederlands bekendste zalen en discotheken en staat al snel met bekende artiesten op een podium. Na een aantal jaar komt Harm er steeds meer achter dat zijn hart bij “nederpop” ligt. Hij wordt leadzanger bij een bekende Nederpopband, ruim drie jaar toert hij door het land. Tijdens zijn optredens zingt Harm nummers van o.a. de Dijk, Blof, Frank Boeijen, Vof de Kunst, Volumia en de Scene. Harm Rikken boeken is echt "kicken".

De weg naar het ontwikkelen van Harm zijn eigen nederpop - repertoire en het definitief doorbreken in Nederland zal dus niet lang op zich laten wachten……….

Boeken of een optie plaatsen voor Nederpopzanger Harm Rikken?

Voor meer informatie over Nederpopzanger Harm Rikken kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Nederpopzanger Harm Rikken

Deze act is bekeken door 52507 mensen

Specificaties van Nederpopzanger Harm Rikken

  • Tijdsduur: 1 x 40 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland