Karin Bloemen

Karin Bloemen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Karin Bloemen.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Karin Bloemen is een zangeres en cabaretière die met haar opvallende verschijning, haar prachtige liedjes en bruisende optredens en theatershows al sinds 1983 de aandacht op zich weet te vestigen. 

Een optreden van Karin Bloemen is een unieke ervaring

Karin ontwikkelt zich als zangeres en actrice in diverse Nederlandse musicals, speelfilms, televisie- en radioprogramma’s. Na zes jaar is de tijd rijp voor haar eerste eigen theatershow Bosje Bloemen. Dit is de eerste show in een reeks van de twaalf succesvolle theatershows: Karin in Concert, LaBloemen, Everything… La on Tour, Late Nights, Kameleon, De Diva en de Divan, diverse Kerst Shows, Kameleon, haar 25 jarige Jubileum Show en Absobloodylutely Bloemiliciously Fanf*ckintastic. 

Alle shows worden uitgezonden bij de Vara en verschijnen in de jaren daar op volgend op DVD. In de loop van haar carrière wint Karin een Gouden Harp, een Edison en de Annie M.G Schmidtprijs. In april 2011 wordt Karin benoemd tot Officier in de orde van Oranje-Nassau.

Nederlands enige echte Diva

De vrolijke en enthousiaste Karin – toch de enige diva die Nederland rijk is- is een kameleon in de beste zin van het woord. La Bloemen is een grande diva die echt álles kan op het podium en die gekleed in de mooiste creaties, garant staat voor een spetterend maar vooral origineel optreden. Of het nu gaat om een theatershow of een concert, met haar fabuleuze stem en expressieve mimiek bespeelt zij elke zaal. Soms is zij uitbundig en extrovert, dan weer ingetogen en gevoelig. Karin past haar optreden aan naar de gelegenheid, desgewenst brengt zij cabaret op een smaakvolle manier afgewisseld met herkenbaar muziek-reportoire. Op speciaal verzoek schrijft Karin zelfs een uniek lied voor de specifieke gelegenheid of een persoonlijke gebeurtenis.

Boeken of een optie plaatsen voor Karin Bloemen?

Voor meer informatie over Karin Bloemen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Karin Bloemen

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 45738 mensen

Specificaties van Karin Bloemen

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Karin Bloemen

Bloemen speelde onder andere in de cabaretgroep Purper en wordt sinds de show wel La Bloemen, Neerlands diva genoemd. Dit onderstreept zij door het dragen van enorme jurken, ontworpen door Jan Aarntzen en imposante kapsels.

Zes personalityshows maakte ze met haar eigen La Bloemen Band, dansers, zangers, of net als in De Diva & De Divan met Cor Bakker. In het theaterseizoen 2007/2008 stond ze op de planken met de show 'Overgang', zonder dansers, een band of Cor Bakker.

Over haar privéleven is ze openhartig geweest. Zo sprak ze in openbare media over haar incestverleden, de dood van haar zus (waardoor zij de zorg voor haar neefje kreeg), haar zwangerschappen, haar overgewicht en haar burn-out. Bloemen is getrouwd met gitarist Marnix Busstra en heeft twee dochters (1997/1999).

In 2008 vierde Karin Bloemen met twee shows in theater Carré haar 25-jarig artiestenjubileum, haar carrière begon toen met de première van De zoon van Louis Davids. Aan het eind van de voorstelling bood zij de toenmalige cast van De zoon van Louis Davids de eerste dvd-box aan, die zeven dvd's bevat met diverse theatershows vanaf Bosje Bloemen, televisie-interviews door onder andere Sonja Barend, oude fragmenten en een speciaal jubileuminterview. In 2010 is ze te gast bij De Toppers in de Amsterdam ArenA.
 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Karin Bloemen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Karin Bloemen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.